Γιώργος Ζησόπουλος : Ιστορική πρόκληση με Μπεσίκτας

Γιώργος Ζησόπουλος : Ιστορική πρόκληση με Μπεσίκτας

Σεπτέμβριος 17, 2014 - 20:22
0 σχόλια

Τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, εκπροσώπησε ο Γιώργος Ζησόπουλος στην συνέντευξη τύπου . Ο 30χρονος μέσος τόνισε πως το παιχνίδι αυτό για τον Αστέρα είναι ιστορικής σημασίας και υποσχέθηκε πως οι παίχτες θα δώσουν το 100%.

Ο Γιώργος Ζησόπουλος είπε χαρακτηριστικά:

"Είμαστε μπροστά σε μια ιστορική πρόκληση για την ομάδα, τους ιδιοκτήτες, τον κόσμο και για εμάς. Ο αγώνας με την Μπεσίκτας είναι δύσκολος. Ξέρουμε ότι πρόκειται για μια δυνατή ομάδα, με παίκτες παγκοσμίου κλάσης και αναγνωρισμένο προπονητή. Υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε το 100% για να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας"

Για τη μετάβαση από Ελλάδα σε Ευρώπη: "Είναι πρωτόγνωρο για εμάς. Όλοι οι αγώνες μας ήταν απέναντι σε ιστορικές ομάδες, σε μεγάλα γήπεδα, σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Η Ευρώπη είναι γιορτή για εμάς και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά σε οποιαδήποτε διοργάνωση".

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.