Γιώργος Ζησόπουλος: «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη»

Γιώργος Ζησόπουλος: «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη»

Απρίλιος 20, 2015 - 23:10
1 σχόλια

Ο Γιώργος Ζησόπουλος αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού και την βαριά ήττα της ομάδας του από την Βέροια μίλησε ως αρχηγός της ομάδας  στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova τονίζοντας πως αναλαμβάνουν απόλυτα την ευθύνη τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίχτες του για την πολύ κακή εικόνα της ομάδας στο γήπεδο ενώ μίλησε και για την επόμενη μέρα λέγοντας χαρακτηριστικά για ανασύνταξη για να φτάσει η ομάδα εκεί που τις αξίζει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Ζησόπουλος

Για την ήττα από την Βέροια: «Είναι μία πολύ κακή ημέρα για εμάς. Ως αρχηγός της ομάδας και εγώ και οι συμπαίκτες μου αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη για την εικόνα.  Μπήκαμε στο γήπεδο χωρίς να δείξουμε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που έχουμε, δεν δείξαμε ούτε πάθος, ούτε δύναμη, ούτε συγκέντρωση. Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη  δεν βγάλαμε αυτά που έπρεπε, όσα μας έχουν φτάσει έως εδώ και από αύριο κιόλας καλούμαστε να δούμε τι έφταιξε να ανασυνταχθούμε και αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Πανθρακικό πρέπει να να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο και να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει». 

Για την ευκαιρία του Αστέρα στο 0-0 και την κακή εικόνα στην συνέχεια: Θα σταθώ σε δύο στιγμές:  Πρώτων στην ευκαιρία που χάσαμε που αν καταφέραμε και σκοράραμε το παιχνίδι ίσως να ήταν διαφορετικό και δεύτερον στην κόκκινη κάρτα και την αποβολή γιατί από κει και πέρα νομίζω τα πράγματα για εμάς έγιναν πάρα πολύ δύσκολα, ήρθε και το γκολ από το πέναλτι και μετά ήμασταν αγνώριστοι και δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει. Δεν πρέπει να μείνουμε όμως εδώ, ψηλά το κεφάλι, πρέπει να δουλέψουμε και να ξαναφέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει.

Για την άσχημη αντίδραση μετά και το 2-0: «Μετά την κόκκινη το παιχνίδι έγειρε προς την πλευρά των αντιπάλων. Εμείς προσπαθήσαμε και στο ημίχρονο να αλλάξουμε κάποια πράγματα όμως δεν μας έβγαινε τίποτα μες το παιχνίδι. Χάσαμε με ένα βαρύ σκορ και αυτό δεν είναι καλό για την ομάδα όμως δεν μένουμε πίσω και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για τον αν ήττα αυτή οφείλεται και στην καλή μέρα που βρέθηκε η Βέροια: « Σίγουρα ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τα πλεονεκτήματα του έπαιξε γρήγορα, μπήκε μπροστά στο σκορ, χτύπησε στις αντεπιθέσεις όπου σε μία από αυτές κέρδισε και την κόκκινη κάρτα αλλάζοντας άρδην το παιχνίδι υπέρ τους». 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.