Γιώργος Μποροβήλος: «Ζούμε πολύ δύσκολες καταστάσεις»

Γιώργος Μποροβήλος: «Ζούμε πολύ δύσκολες καταστάσεις»

Ιούλιος 03, 2015 - 17:02
0 σχόλια

Ο πρόεδρος της Super League και της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κ. Γιώργος Μποροβήλος μίλησε στην αθλητική ιστοσελίδα gazzetta.gr για τις πολύ δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η χώρα μας τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και φυσικά το ήδη ταλαιπωρημένο ποδόσφαιρό μας δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί. 

Παράλληλα ο κ. Μποροβήλος έκανε αναφορά στο γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές είναι επιφυλακτικοί να έρθουν στην Ελλάδα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση αυτή την στιγμή, στον Λανθαρότε που είναι σχεδόν παίκτης του Αστέρα όπως επισήμανε αλλά και σε ζητήματα που αφορούν την Super League.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Γιώργος Μποροβήλος στο gazzetta.gr 

Καλησπέρα πρόεδρε. Η κατάσταση που επικρατεί στην χώρα πως βρίσκει τη Super League;

«Σίγουρα το ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελεί ένα κομμάτι της κοινωνίας. Υπάρχει αγωνία αυτή τη στιγμή που είμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Ελπίζουμε να βγει κάτι θετικό απ' όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύομε».

Η Superleague είναι με το «ΝΑΙ» ή το «ΟΧΙ»;

«Δεν μπορώ να μιλήσω γι αυτό το θέμα εγώ. Ο συνεταιρισμός αποτελείται από 16 μέλη, τα οποία έχουν ελεύθερη βούληση και μπορεί ο καθένας να έχει τη δική του πεποίθηση. Σαν ποδόσφαιρο όμως, αυτό που μπορώ να πω ότι ζούμε σε δύσκολες καταστάσεις και πρέπει να τις ξεπεράσουμε όσο γίνεται γρηγορότερα».

Ακούγεται ότι μάνατζερ και παίκτες είναι αρκετά επιφυλακτικοί στο να έρθουν στην Ελλάδα, θα το έχετε καταλάβει και ως πρόεδρος του Αστέρα.

«Πράγματι, έχουν πέσει στην αντίληψή μου τέτοια περιστατικά, τα οποία είναι και λογικά, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση αυτή τη στιγμή. Τόσο οι μάνατζερ όσο κι οι παίκτες έχουν φόβο στο να έρθουν στην Ελλάδα και στο πως θα εξασφαλίσουν τα χρήματά τους».

Η θέση σας για την υπόθεση της Κέρκυρας αλλά και της Βέροιας;

«Εχω πει ξανά ότι για όλες τις υποθέσεις της δικαιοσύνης, θα πρέπει να περιμένουμε τα αρμόδια όργανα να αποφασίσουν. Μετά θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα».

Με την χορηγία του ΟΠΑΠ τι γίνεται;

«Η χορηγία έγινε γνωστή σε όλες τις ομάδες, οι οποίες έκριναν ότι είναι μικρή και δεν ανταποκρίνεται στην αξία του προϊόντος. Από εβδομάδα θα έχουμε νεότερα για το θέμα, δεδομένων και των εξελίξεων θα μπορέσουμε να κινηθούμε αναλόγως».

Ο κύριος Κοντονής είπε ότι αν δεν έχουν όλα τα γήπεδα ηλεκτρονικό εισιτήριο, δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Σε ποια κατεύθυνση είμαστε πάνω σ' αυτό το θέμα;

«Κινούμαστε ταχύτητα, είμαστε σε συνεννόηση με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Υπουργείο. Σ' αυτό το κομμάτι είμαστε σε καλό δρόμο».

Και μια ερώτηση ως πρόεδρος του Αστέρα. Ο Λανθαρότε είναι παίκτης του Αστέρα;

«Ο Λανθαρότε είναι... σχεδόν παίκτης του Αστέρα. Εχουμε συμφωνήσει στα περισσότερα, απομένουν ακόμη κάποιες λεπτομέρειες».

Από: gazzetta.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.