Γιώργος Μποροβήλος: «Νιώθουμε υπερήφανοι για τις ακαδημίες μας»

Γιώργος Μποροβήλος: «Νιώθουμε υπερήφανοι για τις ακαδημίες μας»

Απρίλιος 27, 2015 - 22:12
2 σχόλια

Η εφηβική ομάδα της Κ-17 του Αστέρα πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Final-4 του πρωταθλήματος της Super League σημειώνοντας μία ακόμα επιτυχία την εφετινή χρονιά.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος έδωσε συγχαρητήρια τονίζοντας την υπερηφάνια της διοίκησης για τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της Κ-17 για την πρόκριση στο final-4 και την μεθοδική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου χαρακτηρίζοντας το γεγονός αυτό πως πρόκειται για την ανταμοιβή στον τρόπο που όλα αυτά τα χρόνια ο Αστέρας επενδύει στις ακαδημίες του.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργου Μποροβήλου:

"Η πρόκριση της ομάδας Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ μας στην τελική φάση, αποτελεί την μεγαλύτερη ανταμοιβή για τον τρόπο που όλα αυτά τα χρόνια επενδύουμε στις ακαδημίες μας. Οι άνθρωποι που κάθε μέρα εργάζονται με μεράκι και μεθοδικότητα για την πρόοδο των τμημάτων υποδομής του ΑΣΤΕΡΑ, σήμερα θα πρέπει να νιώθουν περήφανοι. Όπως περήφανοι νιώθουμε κι εμείς, οι άνθρωποι της διοίκησης, για τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και όλους όσοι δίνουν την ψυχή τους για τις ακαδημίες μας. Συγχαρητήρια για την πρόκριση, σκληρή δουλειά για τη συνέχεια".

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ο Κομπότης μπορεί να περηφανεύεται για τις δικές του ή θεωρείται ενασχόληση με το ποδόσφαιρο;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.