Γιώργος Μπέζος: Αυτή είναι η αλήθεια για τον σκουπιδότοπο στην Παλαιόχουνη

Γιώργος Μπέζος: Αυτή είναι η αλήθεια για τον σκουπιδότοπο στην Παλαιόχουνη

Ιανουάριος 04, 2018 - 09:33
10 σχόλια

Ακόμα ένα κείμενο – καταγγελία δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιώργος Μπέζος σχετικά με την κατασκευή του εργοστασίου επεξεργασίας σκουπιδιών που σχεδιάζεται να γίνει στην Παλαιόχουνη. Ο κ. Μπέζος έχει καταγωγή από την Παλαιόχουνη και έχει αναρτήσει το προηγούμενο διάστημα και άλλα σχετικά κείμενα.

Δείτε τι ακριβώς καταγγέλλει:

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΣΤΗ ΠΑΛΙΟΧΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ΕΔΩ ΒΑΖΩ ΤΕΛΕΙΑ.

Επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να μη μασάω τα λόγια μου, σήμερα σας αποκαλύπτω –όπως άλλωστε σας είχα προαναγγείλει- πώς έχουν τα πράγματα με τον εν δυνάμει σκουπιδότοπο του Περιφερειάρχη κου Π.Τατούλη-ΤΕΡΝΑ Α.Ε στη Παλιόχνη Αρκαδίας.

Ανώτατα στελέχη λοιπόν φίλοι μου της ΤΕΡΝΑ A.E, σε απόλυτη συνεργασία με το «κύριο» εκ Κερασταρίου Αδαμάντιο Σιαμπή, την προηγούμενη περίοδο συνυπέγραφαν σύμφωνα με στοιχεία που υπάρχουν, προσύμφωνα μεταβίβασης αγροτικής γης και καταβολή αρραβώνα ποσού ……..€ εν αγνοία των ιδιοκτητών τους. Δηλαδή με άλλα λόγια «ο κύριος» Αδαμάντιος Σιαμπής -που ήταν από την περιοχή- υποσχόταν στην ΤΕΡΝΑ Α.Ε, ότι θα αγοράσει σε εύλογο χρονικό διάστημα την ιδιοκτησία γης του κάθε ένα στην περιοχή ιδιοκτήτη και στη συνέχεια θα τη πούλαγε σ’ αυτή (στην ΤΕΡΝΑ Α.Ε). Ένα τέτοιο λοιπόν προσύμφωνο είχε υπογραφεί και για την ιδιοκτησία γης της ευρύτερης οικογένειάς μου συνολικής έκτασης 65 στρεμμάτων, χωρίς φυσικά να έχει πέσει απολύτως τίποτε στην αντίληψη μας. Ο αριθμός προσυμφώνου είναι ο 31….. και οι υπογράφοντες, από την πλευρά της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε, ο Σύμβουλος Ενέργειας Γεώργιος Αγραφιώτης και ο εκ Κερασταρίου ορμώμενος όπως προείπαμε Αδαμάντιος Σιαμπής. Και καλά μέχρι εδώ.

Στην συνέχεια τι κάνανε οι αθεόφοβοι.

Όταν λοιπόν δεν κατάφερναν να ευοδωθεί το σχέδιό τους σύμφωνα με το προσύμφωνο, με το έτσι θέλω κάνανε την ξένη ιδιοκτησία γης «δικιά τους» και προχωρούσανε στην υπογραφή οριστικού συμβολαίου μεταξύ τους. Σαν να έρθουν δηλαδή για παράδειγμα κάποιοι, να σου αγοράσουν-πωλήσουν το σπίτι σου (που το έχεις με συμβόλαια από το πατέρα σου, παππού σου κλπ) και να υπογράψουν μεταξύ τους οριστικό συμβόλαιο με την ακόλουθη μετεγγραφή στο υποθηκοφυλάκιο. Ένα τέτοιο λοιπόν συμβόλαιο έχω στα χέρια μου και είναι το με αρ. 60…..

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ; ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ;

Και δεν μπορεί καμία από τις 2 πλευρές που υπέγραψαν, να ισχυριστεί ότι δεν ήξερε ή ότι έπεσε θύμα. Διότι οι ίδιοι άνθρωποι υπογράφουν και τα ίδια συμφέροντα εκπροσωπούνται και στο προσύμφωνο και στο οριστικό συμβόλαιο που ακολούθησε. Άλλωστε τα ανώτατα στελέχη της ΤΕΡΝΑ Α.Ε μας είχαν καλέσει και για διαπραγμάτευση.

Και τώρα δυο λόγια για το Περιφερειάρχη Π. Τατούλη. Δεν τα γνώριζε αυτός ή κάποιος από τους συνεργάτες του (θεσμικός ή εξωτερικός) όλα τα παραπάνω;; και εάν δεν τα γνώριζε τώρα που το ΈΜΑΘΕ, τι προτίθεται να κάνει απέναντι σε τέτοιες πρακτικές που ακολούθησε ο ανάδοχος του πράσινου, μεγάλου και φιλικού προς το περιβάλλον έργου της ΤΕΡΝΑ Α.Ε;;; Τον ακουμπάει καθόλου το θέμα ή θα τον φάει η βουή του κόσμου;;; Και εδώ σταματώ (εννοείται ότι εάν προκληθώ θα επανέλθω).

Όλα τα άλλα θα τα βρουν οι δικηγόροι και η δικαιοσύνη!

(ΠΗΓΗ: kafeneio-megalopolis.gr)


10 Σχόλια

Μας εκπλήσσει το «όψιμο» ενδιαφέρον του συμπατριώτη Γιώργου.Τα συμβόλαια για τα οποία μιλάει έχουν γίνει από το 2015 Δεν είχε πέσει τίποτα στην αντίληψή τους; Δε γνώριζαν τον Αδαμάντιο; …. Δε γνώριζε ότι γίνεται μεγάλος, πολυέξοδος, άνισος αγώνας από ομάδα ανθρώπων της περιοχής με προσφυγές στη δικαιοσύνη για τις αμέτρητες παρανομίες που υπάρχουν σε αυτό το «αναπτυξιακό έργο»; Όπως και αν έχουν τα πράγματα ΑΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ώστε να ληφθούν υπόψη στην εκδίκαση της υπόθεσης προσεχώς στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

@10:56 σου λέει ότι κάνανε οριστικά συμβόλαια μεταβίβασης ακινήτων ξένων ανθρώπων (προφανώς παρουσιάζοντας τον Αδαμάντιο Σιάμπη ως ιδιοκτήτη) και μάλιστα τα μετέγραψαν!!! Ε αν αυτό δεν είναι παράνομο και απατεωνιά, τότε ποιο είναι; Φαντάζομαι πόνταραν στο γεγονός ότι στα χωριά συνηθίζεται να μην υπάρχουν συμβόλαια από παππούς/πατεράδες και ότι πάνε δια του στόματος και με χρησικτησία από γενιά σε γενιά. Επίσης, συνηθίζεται σε εκείνα τα χωριά πολλοί να είναι κάτοικοι Αθήνας χρόνια τώρα και να μην ασχολούνται ή να ξέρουν ακριβώς τα χωράφια τους.

Πες μας Γιώργο τώρα Γιατί γνωριζόμαστε όλοι... Τί συνέβη και μιλάς τώρα; Δεν πήγαν καλά τα παζάρια;

@15:17 δικαίωμα του δεν είναι να πουλήσει την **γη του** όσο θέλει ή να μην την πουλήσει καθόλου; Δηλαδή εσένα δεν σε πειράζει η ωμή παρανομία, μεθόδευση και απατεωνιά που περιέγραψε(εφόσον ισχύει);

17:29 τον Μπέζο δεν τον γνωρίζω. Ούτε γνωρίζω τους λοιπούς που καταγγέλλει. Κρίνω από αυτά που γράφει εδώ. Αν ισχύουν, τότε μιλάμε για μεγάλη κομπίνα, απατεωνιά, ανηθικότητα και παρανομία. Ακόμα και αν ο Μπέζος είναι κάθαρμα/λωποδύτης/συμφεροντολόγος/κλπ δεν αναιρεί τον χαρακτηρισμό των πράξεων των άλλων(εφόσον ισχύουν).

Όλα ήταν μελετημένα και σχεδιασμένα για το πως θα γίνουν. Θυμηθείτε την ανάποδη σειρά όλων των γεγονότων. Ρίχνανε ρουκέτες και προχωρούσαν βήμα-βήμα, παρατηρώντας αντιδράσεις. Είχαν κάνει την έρευνά τους (τίνος είναι ποιού) και είχαν ανθρώπους της περιοχής, εκτός από αναμεσά τους, με το μέρος τους (εννοείται, όχι για την ψυχή της μάνας τους). Σε αυτή τη "γούβα", οι άνθρωποι δεν έχουν μπέσα, είναι ικανοί να πουλήσουν και την ψυχή της μάνας τους. Όσο για τον Μπέζο, έπρεπε να δημοσιοποιήσει όλα αυτά πολύ πιό νωρίς, τα οποία αν ισχύουν, κάποιοι αν έχουν λίγη πέτσα πάνω τους πρέπει να παραιτηθούν.

Όταν δίνουν ένα σκασμό λεφτά στις ΑΕ και στα κάθε λογής γραφεία που τους περιτριγυρίζουν, τέτοιες απατεωνιές θα γίνονται.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.