Γιώργος Λαγός: Λύση του προβλήματος των αδέσποτων με σεβασμό στην νομιμότητα (vid)

Γιώργος Λαγός: Λύση του προβλήματος των αδέσποτων με σεβασμό στην νομιμότητα (vid)

Σεπτέμβριος 18, 2019 - 18:25
5 σχόλια

Συνέντευξη παραχώρησε ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας κ Λαγός για το θέμα των αδέσποτων ζώων στην Τρίπολη.

Ο κ. Λαγός ανέφερε:

Μετά από εντολή του δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιουμη, αναλάβω να συντονίσω τις ενέργειες προκειμένου να συσταθεί ξανά η πενταμελής επιτροπή η οποία ασχολείται με το θέμα των αδέσποτων ζώων.

Έχουν καλεστεί όλοι οι εμπλεκόμενοι, προκειμένου να μας αναλύσουν την νομοθεσία γύρω από αυτό το θέμα. Καλέσαμε την κτηνιατρική υπηρεσία, το Αστυνομικό Τμήμα τον πολιτιστικό φιλοζωικό σύλλογο Τρίπολης όλου όσους θα έχουνε κάποια μέλη στην πενταμελή επιτροπή. Θα συζητηθεί το νομοθετικό πλαίσιο θα γίνουν και προτάσεις για το ποιος θέλει να συμμετέχει σε αυτή την επιτροπή και στο τέλος θα αποφασίσει ο δήμαρχος για την σύσταση της πενταμελούς επιτροπής.

Επειδή το θέμα των αδέσποτων είναι ένα από τα κυριότερα θέματα που απασχολούν τους πολίτες της Τρίπολης ο Δήμος προχωράει άμεσα σε ενέργειες συστάσεις της πενταμελούς επιτροπής προκειμένου να προχωρήσει μία διαδικασία νόμιμης οριστικής λύσης.

Η συνεργασία με τον φιλοζωικό σύλλογο Τρίπολης μέχρι στιγμής είναι σε εξαιρετικό κλίμα. Εμείς σαν δήμος θέλουμε την νομιμότητα, όμως θέλουμε και οι πολίτες να μπορούν να περπατάνε με ασφάλεια στην πόλη.

Όσον αφορά τις επιθέσεις αδέσποτων ζώων ο κ. Λαγός ανέφερε ότι έχει μιλήσει ήδη με την παλιά διαδικασία, δηλαδή τους ανθρώπους που είχε ορίσει η δημοτική αρχή του κ. Παυλή και είπαμε ότι μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου όπου υπάρχει μία ενεργή σύμβαση θα λειτουργήσουμε με αυτό τον τρόπο, σε συνδυασμό με τις παρεμβάσεις τις οποίες θα κάνουμε εμείς και θα αλλάξουμε κάποια πράγματα.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 
Video: 

Γιώργος Λαγός: Λύση του προβλήματος των αδέσποτων με σεβασμό στην νομιμότητα


5 Σχόλια

Εσύ που μιλάς με αυτό τον ειρωνικό τόνο τι έχεις κάνει μέχρι σήμερα; Από ότι φαίνεται ΤΙΠΟΤΑ!!! Δεν έχεις καμία κοινωνική ευαισθησία ή γενικά ευαισθησία .

έργα κύριε Λαγέ και όχι συνεντεύξεις επί συνεντεύξεων, σε 19 ημέρες διοίκησης του δήμου από την παράταξή σας έχετε εμφανιστεί 2 φορές ούτε δήμαρχος να ήσασταν , από λόγια χορτάσαμε 5 χρόνια

Κανόνισε κ. Λαγέ να σε φάνε τα σκυλιά, όπως φάγαν τον Παυλή και τον Σταματόπουλο. Προχώρα σε έργα και ξέχνα τις συνεργασίες με τα ** του σκυλοφιλικού.

Φαίνεται ότι είσαι άσχετος και αγράμματος και κανείς και ανάρτηση για το χαβαλέ σου διάβασε το νόμο εκτός αν είσαι αγράμματος και αφελής. Και μετά περιμένουμε να πάμε μπροστά μάθε να διαβάζεις

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.