Γιώργος Καδάς: Μου έδειξαν πόσο με ήθελαν στον Παναρκαδικό

Γιώργος Καδάς: Μου έδειξαν πόσο με ήθελαν στον Παναρκαδικό

Αύγουστος 20, 2017 - 11:20
8 σχόλια

Συνέντευξη του Γιώργου Καδά στο ArcadiaPortal.gr

Ο Γιώργος Καδάς και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα συνεχίσει να φορά το τριφύλλι στο στήθος στο νέο ξεκίνημα της ομάδας που θα βρει τον Παναρκαδικό για μία ακόμα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο ταλαντούχος Αρκάς μεσοεπιθετικός μίλησε στο ArcadiaPortal.gr για τη νέα σεζόν και τις προκλήσεις που έχει μπροστά του το τριφύλλι, για την παραμονή του στην ομάδα και παράλληλα έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα προς τον φίλαθλο κόσμο.

Η θέληση και η επιθυμία της διοίκησης έπαιξε τον ρόλο της στην παραμονή του Γιώργου Καδά στον Παναρκαδικό με τον ίδιο να τονίζει πως στόχος είναι με σκληρή δουλειά η ομάδα να πάει και πάλι ψηλά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Καδάς στο ArcadiaPortal.gr

Για τη νέα σεζόν και τους στόχους της ομάδας:

Φέτος γίνεται μία καινούρια προσπάθεια. Άλλαξαν πολλά πράγματα στην ομάδα καθώς έφυγε ο βασικός κορμός και έχουν μείνει 4-5 παιδιά από το περσινό ρόστερ. Στον Παναρκαδικό έχουν έρθει κάποια νέα παιδιά με φιλοδοξίες για να ενισχύσουν την ομάδα για να συνεχίσουμε αυτή την πολύ καλή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας, να δουλέψουμε σκληρά και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Για το αν υπάρχει ταλέντο στην ομάδα και πως είναι αυτό το «μείγμα» έμπειρων με νέων ποδοσφαιριστών:

Νομίζω πως αυτό το «μείγμα» έχει αποδώσει πολύ καλά τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα την πρώτη χρονιά της συνεργασίας του Παναρκαδικού με τον Αστέρα όπου η ομάδα τερμάτισε στη δεύτερη θέση παίζοντας παράλληλα και πολύ καλό ποδόσφαιρο.  Από κει και πέρα, η ομάδα έχει ταλέντο και τα νέα παιδιά που έχουν έρθει έχουν ποδοσφαιρική ποιότητα. Σίγουρα το ταλέντο υπάρχει στον Παναρκαδικό αλλά θα πρέπει για να το βγάλουμε να δουλέψουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο.

Για το αν η περσινή χρονιά μπορεί να διδάξει τον Παναρκαδικό για το μέλλον:

Η περσινή χρονιά ενώ ξεκίνησε ιδανικά, στη συνέχεια τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Κοιτάμε μπροστά όμως. Έχουμε μια νέα σεζόν μπροστά μας που θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα και ψηλότερα την ομάδα. Ασφαλώς και μπορεί να μας διδάξει πράγματα η περσινή σεζόν για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στο μέλλον.

Για την παραμονή του στον Παναρκαδικό:

Το καλοκαίρι για μένα ήταν αρκετά δύσκολο. Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα έφτασα πολύ κοντά στο να φύγω. Ωστόσο η ομάδα έδειξε την επιθυμία της και πόσο ήθελε να με κρατήσει και αυτό έπαιξε τον ρόλο του στην παραμονή μου στον Παναρκαδικό. Ο Παναρκαδικός είναι η ομάδα της πόλης μου που αγωνίζομαι χρόνια. Η στάση της διοίκησης μου έδειξε ότι ήθελε να παραμείνω και αυτό με βοήθησε στο να πάρω την απόφαση να συνεχίσω.

Για το τι χρειάζεται μια ομάδα για να είναι ανταγωνιστική στην Γ’ Εθνική:

Η Γ’ Εθνική είναι ένα σκληρό και δυνατό πρωτάθλημα. Κατά την γνώμη μου χρειάζεται ένα «μείγμα» μεταξύ έμπειρων σε παραστάσεις από την κατηγορία ποδοσφαιριστών και νέων με όρεξη και φιλοδοξίες για να μπορέσει μέσα από αυτό το πλάνο μια ομάδα να πάει καλά σε αυτό το επίπονο πρωτάθλημα. Στην Γ’ Εθνική χρειάζεται επίσης πολύ δύναμη και νομίζω πως αυτό είναι το κυρίαρχο στοιχείο που πρέπει να έχει μία ομάδα. Η ποιότητα είναι ένα βασικό ζητούμενο ωστόσο οι συνθήκες της κατηγορίας δεν το επιτρέπουν σε μεγάλο βαθμό για να στηριχτείς μόνο εκεί. Νομίζω είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων.

Για το πώς κυλά η προετοιμασία του Παναρκαδικού:

Ως συνήθως μια προετοιμασία είναι αρκετά κουραστική. Έχουμε ξεκινήσει εδώ και τρεις περίπου εβδομάδες και δουλεύουμε πολύ καλά καθημερινά στις προπονήσεις. Ακολουθούν κάποια φιλικά παιχνίδια στη συνέχεια για να δούμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Έχουμε χρόνο μπροστά μας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά με στόχο να είμαστε απόλυτα έτοιμοι όταν έρθουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας.

Το μήνυμα του στους φιλάθλους της ομάδας:

Θέλουμε τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο και να είναι στο πλευρό της ομάδας. Ως ποδοσφαιριστές, το μήνυμα προς στους φιλάθλους μας είναι ότι θα δίνουμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πάει ο Παναρκαδικός όσο πιο ψηλά γίνεται. Δηλαδή, εκεί που πραγματικά του αξίζει.

Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Ο Γιώργος είναι υπόδειγμα ήθους ταπεινοτητας και εργατικότητας.Παρά τις ασφυκτικές πιέσεις από ντόπιους και ξένους να φύγει από τον Παναρκαδικό,απέδειξε σε πείσμα όλων αυτών ότι αγαπάει τον Παναρκαδικό και παραμένει στην αγαπημένη μας ομάδα.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ Γιώργο καλή δύναμη.

Καλός για παναρκαδικο μελιγου Τεγέα μια χαρά είναι έχουν περάσει τέτοιοι τότε ο Κότσιρας τι ειναι

@Anonymous 13:55 Καλά τα λες. Ξέρεις πόσους θέλει ο Αστέρας να μαζεύουν τις μπάλες στις προπονήσεις;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.