Γιώργος Αθανασιάδης: «Είναι αλήθεια, υπέγραψα στον Αστέρα»

Γιώργος Αθανασιάδης: «Είναι αλήθεια, υπέγραψα στον Αστέρα»

Ιανουάριος 27, 2016 - 19:40
0 σχόλια

Ο Γιώργος Αθανασιάδης αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς τερματοφύλακες που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην Ελληνική αγορά και όπως όλα δείχνουν η αρκαδική ομάδα είναι  έτοιμη να επένδυση στο μέλλον και στο ταλέντο του από την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα ο νεαρός πορτιέρο μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει τα κιτρινομπλέ και ουσιαστικά προανήγγειλε ο ίδιος την μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης.

Σύμφωνα λοιπον με τα λεγόμενα του ο Γιώργος Αθανασιάδης μέχρι και τέλος της ποδοσφαιρικής αυτής σεζόν που διανύουμε θα αγωνίζεται για λογαριασμό του Πανθρακικού και με το τέλος του πρωταθλήματος ο Αστέρας Τρίπολης θα είναι ο νέος προορισμός της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Αθανασιάδης στον Arena FM σχετικά με την μεταγραφή του στον Αστέρα Τρίπολης:

«Είναι αλήθεια, ναι, υπέγραψα στον Αστέρα Τρίπολης. Είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή μου και εύχομαι να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν. Θα μείνω στον Πανθρακικό μέχρι το τέλος της σεζόν, οπότε τώρα το μυαλό μου είναι εδώ. Το καλοκαίρι θα βρίσκομαι στον Αστέρα Τρίπολης όπου θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο για μένα».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.