Γιώργος Αντωνόπουλος: «Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι» (vid)

Γιώργος Αντωνόπουλος: «Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι» (vid)

Φεβρουάριος 10, 2016 - 21:28
0 σχόλια

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την κατάκτηση του Κυπέλλου Αρκαδίας ήταν ο προπονητής του Παναρκαδικού τονίζοντας στην κάμερα του Arcadia Portal.gr πως ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που το ευχαριστήθηκε ο κόσμος με βάση τα πέντε γκολ συνολικά τις ευκαιρίες και την αγωνία που υπήρχε μέχρι και το φινάλε.

Παράλληλα ο τεχνικός του τριφυλλιού στάθηκε και στο γεγονός για το πώς διαχειρίστηκε η ομάδα του τον τίτλο του φαβορί αλλά και στο ότι η Δόξα ήταν ένας πολύ δύσκολος και ανταγωνιστικός αντίπαλος όπως δηλαδή το είχαν πρροβλέψη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Αντωνόπουλος:

Για τον τελικό: «Είδαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλά γκολ, με πολλές φάσεις και αγωνία μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο και πιστεύω ο κόσμος να ευχαριστήθηκε αυτό το παιχνίδι παρόλο που ο καιρός δεν ήταν καλός. Η Δόξα ήταν πολύ ανταγωνιστική και έδειξε πως ήθελε πάρα πολύ το τρόπαιο όπως και εμείς άλλωστε παρά το γεγονός πως κάναμε κάποια λάθη που δεν συνηθίζουμε να κάνουμε στο πρωτάθλημα αλλά και αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Μαθαίνουμε μέσα από τα λάθη μας και στην συνέχεια θα προσπαθήσουμε να τα βγάλουμε εκτός παιχνιδιού μας».

Για την διαχείριση του ότι ήταν φαβορί: «Το ξέραμε ότι ήμασταν το φαβορί από την αρχή και δεν μπορούσαμε να το κρύψουμε. Και εγώ προσωπικά και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ προσπαθήσαμε να περάσουμε στα παιδιά όλη την διάρκεια αυτή ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο γιατί ένας τελικός κρύβει πάντα παγίδες και πάντα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και ήμασταν πως θα έχει μία τέτοια έκβαση το παιχνίδι για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο κάτι το οποίο και επιβεβαιώθηκε».

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Αντωνόπουλος: Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.