Γιόγκα, πιλάτες και διαλογισμός είναι «επικίνδυνες μόδες» για τη Μητρόπολη Αργολίδας

Γιόγκα, πιλάτες και διαλογισμός είναι «επικίνδυνες μόδες» για τη Μητρόπολη Αργολίδας

Σεπτέμβριος 23, 2019 - 18:23
10 σχόλια

Με τη γιόγκα, το πιλάτες και τον διαλογισμό «τα βάζει» η ΙΜ Αργολίδας, και συγκεκριμένα το γραφείο επί των αιρέσεων, σε συνεργασία με την ΠΕΓ (Πανελλήνια Ένωση Γονέων για την Προστασία του Ελληνορθόδοξου Πολιτισμού), καθώς διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου  με θέμα «Επικίνδυνες μόδες: Γιόγκα, διαλογισμός, πιλάτες, εναλλακτικές πρακτικές».

Δεν είναι η πρώτη φορά, ασφαλώς, που μια Μητρόπολη στρέφεται εναντίον της γιόγκα και του διαλογισμού, αφού θεωρούνται από την Εκκλησία πρακτικές αποκρυφιστικές και όχι γυμναστική.

Θέση για το θέμα πήρε η Δημοτική Κοινωφελής Επισίχρηση Άργους - Μυκηνών (ΚΕΔΑΜ), η οποιά αναφερόταν, αρχικά, σαν συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης.

Η ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρισης κ.Διολίτσης, αναφέρει:

«Σχετικά με την εκδήλωση με θέμα "Επικίνδυνες Μόδες: Γιόγκα, Διαλογισμός, Πιλάτες, Εναλλακτικές Πρακτικές" που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας σε συνεργασία με την Πανελληνία Ένωση Γονέων για την προστασία του Ελληνορθόδοξου Πολιτισμού της Οικογένειας και του Ατόμου, διευκρινίζουμε ότι:

Η ΚΕΔΑΜ είναι η αρμόδια υπηρεσία για τη χρήση της αίθουσας τέχνης και πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος και παραχώρησε την αίθουσα για να γίνει η εκδήλωση στις 29 Σεπτεμβρίου, χωρίς η ΚΕΔΑΜ να έχει ουδεμία σχέση με τη συνδιοργάνωση».

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Οταν έχεις κοσμικό δήμαρχο Καμπόσο γιατί να μην έχεις και καμπόσους αγιατολάδες! Στο κάτω κάτω το προαιώνιο ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ γι αυτούς ελέχθη και ισχύει ανεξίτηλο!

Είμαι περίεργος να δω φωτογραφίες από την εκδήλωση, θέλω να υπολογίσω τον μέσο όρο ηλικίας των ατόμων που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση!

Σεβασμιότατε, επικίνδυνη μόδα είναι να καταργούν την αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας και να μην ανοίγει ρουθούνι. Τι θα έλεγε άραγε ο μακαριστός Χριστόδουλος;;;

Μοδες επικινδυνες ειναι η αφαιρεση του Σταυρου που εκανε ο Ιερωνυμος,το ξηλωμα των εικονων απο δημοσια κτηρια,σχολεια κλπ,ειναι η μη αναγραφη στις ταυτοτητες,ειναι τα πλουμιστα σας αμφια και αν συνεχισω θα με πειτε Αθεο.Ολα αυτα ειναι επικινδυνα και διωχνουν τον κοσμο απο την εκκλησια και τα Αγια Αυτης.

Βρώμα και δυσωδία αναπέμπετε αντί μύρου. Πιστοί σε έναν θεό που εχθρεύεται τη ζωή, σε μια απάνθρωπη θρησκεία. Και όλα αυτά εξαιτίας του φόβου του θανάτου.

10:03 εσένα τι σου έκανε η «απάνθρωπη» θρησκεία ;Εντάξει είσαι άθεος η δεν ξέρω τι ,δεν μπορείς όμως να γράφεις τέτοια σχόλια σύνελθε λίγο !Τουλαχιστον δεν σου είπε ο Θεος μας να σκοτώνεις τους άπιστους όπως λέει ο θεος των ανατολικών γειτόνων μας !Συνελθε και μην κανείς σαν την χήρα στο κρεβάτι

Δεν κοιτάτε που σε μια πενταετία η Τρίπολη θα έχει πληθυσμό όσο η Τεγεα και ασχολείστε με την Μητρόπολη του διπλανού νόμου !Η Γιόγκα ναι είναι ινδουιστική και την έχουν κρύψει μέσα στην Γυμναστική !Εγω είμαι αντίθετος με πολλές ξενόφερτες μόδες ,αλλά κοιτάω και ασχολούμαι μόνο με την πόλη μου που ρημάζει ,υποβαθμίζεται και είναι συνώνυμο της μιζέριας !

15.30 Έστω ότι η γιόγκα είναι όντως ινδουιστική, αυτούς τί τους πειράζει; ανεξιθρησκία έχουμε και ο καθένας πιστεύει όπου θέλει ελεύθερα. Άσε που κανένας από αυτούς που κάνουν γιόγκα δεν ενδιαφέρεται αν κρύβεται κάτι από πίσω. Περισσότερο πονάει τους παπάδες οτι χάνουν οπαδούς και ο κόσμος στρέφεται σε πιο σύγχρονα πράγματα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.