Γιόγκα για εγκύους στην Τρίπολη

Γιόγκα για εγκύους στην Τρίπολη

Μάιος 04, 2016 - 13:53
0 σχόλια

Η ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, Αρκαδίας υπό την στήριξη του Πανελλήνιου Δικτύου υποστήριξης μητρικού θηλασμού διοργανώνει εκδήλωση για τις  έγκυες μητέρες και όχι μόνο.

Στις 8 Μαΐου και ώρα 11:00 το πρωί στο γυμναστήριο Golden Gym, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα:

Γιόγκα για εγκύους - Διατροφή στην εγκυμοσύνη και το θηλασμό

Η γυμνάστρια και εκπαιδευμένη Prenatal Instructor,Σάντυ Κουταλιανού  θα μιλήσει για την άσκηση και συγκεκριμένα για τη Γιόγκα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Θα παρουσιάσει ασκήσεις χαλάρωσης, αναπνοές, ασκήσεις Kegel και άλλα πολλά που μπορεί να κάνει μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της από το δεύτερο τρίμηνο και μέχρι πριν γεννήσει.

Επίσης ο διαιτολόγος - διατροφολόγος Δημήτρης Μπερτζελέτος θα μας μιλήσει για τη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Ποιές τροφές είναι ευεργετικές και ποιες απαγορεύονται.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που όλες οι έγκυες μητέρες θα πρέπει να παρακολουθήσουν. Οι ομιλητές εθελοντικά μας προσφέρουν τη γνώση τους και το γυμναστήριο Golden Gym το χώρο του.

Σας περιμένουμε με άνετη περιβολή και διάθεση. Είσοδος ελεύθερη.

Με εκτίμηση η Εθελοντική ομάδα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.