Γίνεται Τούρκος ο Μπακασέτας

Γίνεται Τούρκος ο Μπακασέτας

Ιούνιος 14, 2019 - 18:47
0 σχόλια

Ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή του στην Αλάνιασπορ με τα Τουρκικά δημοσιεύματα να κάνουν αναφορά για κλεισμένη την υπόθεση του και πως απομένει μόνο η ανακοίνωση και η παρουσίαση του.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες τονίζουν πως ουσιαστικά η πρόταση της Τουρκικής ομάδας τόσο στην ΑΕΚ όσο και στον ίδιο τον ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική με το ποσό να φθάνει και ίσως να ξεπερνά τις 800.000 ευρώ.

Ο πρώην άσος του Αστέρα Τρίπολης έχει μεταβεί στην Τουρκία με σκοπό να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέριες έτσι ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Αλάνιασπορ κάτι που θα αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων ωρών.

Στην Αλάνιασπορ ο Τάσος Μπακασέτας θα βρει τον Έλληνα Γιώργο Τζαβέλα αλλά και τους Λούκας Βιγιαφάνες και Τζάλμα Κάμπος με θητεία από το Εληνικό πρωτάθλημα σε Παναιτωλικό, Παναθηναικό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.