Γίνε κι εσύ εθελοντής στο Μελιτζάzz 2016 On the Road

Γίνε κι εσύ εθελοντής στο Μελιτζάzz 2016 On the Road

Ιούνιος 28, 2016 - 20:30
0 σχόλια

Φέτος, στη 11η χρονιά του, το φεστιβάλ Μελιτζάzz ταξιδεύει και εξερευνά την πόλη του Λεωνιδίου. Ανοίγει αρχοντικά και πυργόσπιτα 200 ετών, περιδιαβαίνει τις γειτονιές, αναζητά αξιοθέατα, επισκέπτεται μερικά από τα παλαιότερα εν λειτουργία καταστήματα της Ελλάδας, δοκιμάζει τοπικές γεύσεις τσακώνικης μελιτζάνας, παίζει παραδοσιακά παιδικά παιχνίδια, ακούει ζωντανά την Τσακώνικη γλώσσα, άμεση απόγονο της Δωρικής διαλέκτου, παρακολουθεί ταξιδιάρικες ταινίες, απολαμβάνει εκθέσεις και μουσεία, ακούει γοητευτικές μουσικές -jazz, swing, παραδοσιακά, tarantella, έντεχνο, λαϊκά, funk, soul- και χορεύει στις πλατείες και τους δρόμους του Λεωνιδίου, της αρχοντικής πρωτεύουσας της Τσακωνιάς.

Το φεστιβάλ του Δήμου μας, χρειάζεται άτομα που διαθέτουν ευγένεια, συνέπεια, αγάπη για τον τόπο τους και διάθεση για προσφορά. Ο τόπος μας χρειάζεται όλους τους ανθρώπους -και κυρίως τους νέους- να γνωρίσουν την παράδοσή μας, να τη στηρίξουν και να την αξιοποιήσουν. Έτσι ώστε περήφανα να την παραδώσουν στους επόμενους νέους.

Έλα μαζί μας!

Δήμος Νότιας Κυνουρίας
Φεστιβάλ Μελιτζάzz 2016

Πληροφορίες/εγγραφές:
Αναπτυξιακή Πάρνωνα, 27570.22807,
Ειρήνη Τσουκάτου, etsoukatou@parnonas.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.