Γιατρός με… πλαστό πτυχίο υπηρετούσε στο 401

Γιατρός με… πλαστό πτυχίο υπηρετούσε στο 401

Δεκέμβριος 10, 2018 - 12:12
2 σχόλια

Με ποινή φυλάκισης ενάμιση έτους καταδικάστηκε από τη στρατιωτική Δικαιοσύνη γιατρός με πλαστό πτυχίο, μετά τις καταγγελίες που έγιναν για τις δραστηριότητές του.

Σύμφωνα με την »Εφημερίδα των Συντακτών», κτηνίατρος και διατροφολόγος παρίστανε τον γιατρό εμφανίζοντας πλαστό πτυχίο. Υπηρετούσε στο 401, διατηρεί ιατρείο, συνταγογραφεί, δίνει διαλέξεις σε δημοτικές αίθουσες, διατηρεί το προφίλ του άριστου μέλους της κοινωνίας και δηλώνει γιατρός αν και απόφοιτος της κτηνιατρικής σχολής του ΑΠΘ.

Μάλιστα, επί μία τριετία ήταν διευθυντής στο διαιτολογικό τμήμα του 401 ΓΣΝΑ, ενώ είχε ανοίξει και δύο ιατρεία, ένα στην Πάτρα και ένα στη Σπάρτη όπου δεχόταν ασθενείς.

Ο εν λόγω αξιωματικός καταδικάστηκε πριν από λίγο καιρό από τη στρατιωτική Δικαιοσύνη σε ποινή φυλάκισης 18μηνών έπειτα από καταγγελία που είχε γίνει για τις δραστηριότητές του. Ο ίδιος έχει ασκήσει έφεση για την απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο κτηνίατρος αυτήν την περίοδο σπουδάζει στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών προκειμένου να λάβει τον τίτλο που δεν έχει αλλά που χρησιμοποιούσε κατά κόρον τα προηγούμενα χρόνια.

(ΠΗΓΗ: afttodioikisi.gr)

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Η κτηνιατρική είναι μια σπουδαία σχολή και οι απόφοιτοι της είναι σπουδαίοι ιατροί.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.