Γιατί ο Διονύσης Παπαδόπουλος καρατόμησε τον αντιδήμαρχο Σταύρο Αθανασόπουλο;

Γιατί ο Διονύσης Παπαδόπουλος καρατόμησε τον αντιδήμαρχο Σταύρο Αθανασόπουλο;

Νοέμβριος 08, 2018 - 18:43
0 σχόλια

Τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Διονύσιος Παπαδόπουλος είχε ζητήσει από τον αντιδήμαρχο Φαλαισίας Σταύρο Αθανασόπουλο να του υποβάλει την παραίτηση του, κάτι που δεν έγινε και έτσι σήμερα Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2018 δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια η απόφαση του Δημάρχου Μεγαλόπολης με την οποία καρατομεί τον κ. Αθανασόπουλο και στην θέση του βάζει τον Ηλία Σβερκούνο.

Οι επίσημοι λόγοι που αναφέρονται στην απόφαση είναι όπως περιγράφεται στο κείμενο: «τον απαλλάσσει από την άσκηση των αρμοδιοτήτων του, πριν τη λήξη της θητείας του, λόγω των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν του τελευταίους μήνες, κατά τη συνεργασίας του με άλλα στελέχη της Δημοτικής Αρχής με αποτέλεσμα αυτή η δυσαρμονία να δημιουργεί φαινόμενα δυσλειτουργίας στο έργο της Δημοτικής Αρχής.»

Η πραγματικότητα όμως φαίνεται να είναι διαφορετική.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οι διαφωνίες του Σταύρου Αθανασόπουλου σε κάποια θέματα , ενόχλησαν κάποιους που αποφάσισαν να τον βγάλουν από αντιδήμαρχο!

Μέσα στην ήδη διαλυμένη παράταξη της πλειοψηφίας φαίνεται να υπήρξαν συγκεκριμένες φωνές που απαίτησαν – και πήραν τελικά- το κεφάλι του Σταύρου Αθανασόπουλου. Το γιατί θα σας το πούμε σε νεότερο άρθρο μας όπου θα σας παρουσιάσουμε ακόμα πιο πολλές λεπτομέρειες, πρέπει να συγκεντρώσουμε το σχετικό υλικό.

Το προηγούμενο διάστημα σε μια σύντομη συζήτηση που είχαμε με τον κ. Αθανασόπουλο,  μου είχε αναφέρει ότι περίμενε αυτή την κίνηση, μάλιστα και εγώ ο ίδιος προσωπικά έχω ακούσει συγκεκριμένους συμβούλους να το λένε ότι ζήτησαν από τον Δήμαρχο να τον βγάλει από αντιδήμαρχο.

Ειλικρινά παρακολουθώντας τα όσα γίνονται δεν φανταζόμουν με τίποτα ότι στην τόσο δύσκολη περίοδο και με τα τόσο μεγάλα προβλήματα για την πόλη και την περιοχή, ότι οι εκλεγμένοι μας θα ασχολούνταν με τέτοιες διαδικασίες. Όταν λοιπόν διαβάζω στην απόφαση να γράφει:    «φαινόμενα δυσλειτουργίας στο έργο της Δημοτικής Αρχής» , αμέσως σκέφτομαι… Ποια Δημοτική αρχή; ποιο έργο; 

Δυστυχώς οι εκλεγμένοι μας δημοτικοί άρχοντες και ο δήμαρχος, αντί να ενεργούν και να ασχολούνται με τα προβλήματα της πόλης , με τις πράξεις τους μας δείχνουν ότι το μόνο που τους νοιάζει είναι οι καρέκλες τους και  τα μικροκομματικά και μικροπολιτικά παιχνίδια τους.

Κύριοι μακάρι να δείχνατε τον ίδιο ζήλο να φτιάξετε τον Βιολογικό καθαρισμό, να φτιάξετε καμιά παιδική χαρά, να κλείσετε καμιά λακκούβα και πόσα ακόμα προβλήματα. Δυστυχώς ξαναλέω όμως η καρέκλα είναι πιο σημαντική από όλα !! Κύριε Δήμαρχε μακάρι να είσαστε το ίδιο αποφασιστικός και σκληρός όταν 2-3 συνεργάτες σας άφηναν τον Δήμο χωρίς καύσιμα, όταν σας εγκατέλειπαν, όταν σας έπαιζαν παιχνίδια. Δυστυχώς η ομάδα της πλειοψηφίας αποδεικνύει ότι ενώθηκε πριν 4 χρόνια μόνο για την εξουσία! Και τώρα ελάχιστους μήνες πριν τις εκλογές έχει γίνει 3-4 κομμάτια. Δυστυχώς την  Μεγαλόπολη και τους πολίτες τους έχετε εγκαταλείψει και αποφάσεις παίρνετε μόνο για τα δικά σας συμφέροντα. Και όποιος έχει αντίθετη άποψη η διαφωνία πρέπει να κάνει στην άκρη!

Αλεβίζος Παναγιώτης

Δείτε τη σχετική απόφαση στο kafeneio-megalopolis


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.