Γιατί απουσιάζει η παράταξη Σμυρνιώτη από το ΔΣ

Γιατί απουσιάζει η παράταξη Σμυρνιώτη από το ΔΣ

Ιούλιος 02, 2015 - 20:09
1 σχόλια

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης την Πέμπτη 2 Ιουλίου με αρκετά θέματα ημερήσιας διάταξης. Μεταξύ των απουσιών ήταν και η παράταξη του κ. Σμυρνιώτη η οποία απέστειλε επιστολή με την οποία εξηγούσε τους λόγους της απουσίας της.

«Την Παρασκευή 26 Ιουνίου μας απεστάλη πρόσκληση για ΔΣ για σήμερα Πέμπτη. Στο μεσοδιάστημα, μεσολάβησαν γεγονότα όπως το δημοψήφισμα. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ζήτησε την ακύρωση του δημοψηφίσματος.

»Ζώντας την αβεβαιότητα των ημερών, σας παρακαλώ να αναβάλετε το ΔΣ, για όταν θα έχει ξεκαθαρίσει ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε έκτακτο θέμα και για κάθε σημαντικό θέμα. Σε περίπτωση που το αίτημά μας δεν γίνει δεκτό, δεν θα παρευρεθούμε στη συνεδρίαση».

Ο πρόεδρος κ. Κακλαμάνος είπε ότι θεωρεί ότι είναι αντιδημοκρατικό να θέσει σε ψηφοφορία την πρόταση του Σμυρνιώτη, σεβόμενος το απόρρητο της ψήφου. «Δεν θέτω το θέμα σε ψηφοφορία και η συνεδρίαση θα προχωρήσει κανονικά», ανέφερε.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.