Γιατί αποδοκίμασα τον Ανδρέα Λυκουρέντζο

Γιατί αποδοκίμασα τον Ανδρέα Λυκουρέντζο

Μάρτιος 13, 2012 - 00:05
33 σχόλια

Ανοιχτή επιστολή προς το βουλευτή Αρκαδίας Ανδρέα Λυκουρέντζο

Σε αποδοκίμασα κ. Λυκουρέντζο γιατί είμαι πολύ θυμωμένος μαζί σου. Είμαι θυμωμένος με όλους εσάς τους υπεύθυνους της καταστροφής της χώρας, τους συναδέλφους σου της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Σου φωνάζω ΑΙΣΧΟΣ κ. Λυκουρέντζο γιατί εσύ σαν εισηγητής της ΝΔ μαζί με τον συνέταιρό σου του ΠΑΣΟΚ καταθέσατε τροπολογία στη βουλή για ρύθμιση- χάρισμα των χρεών της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Γιατί κ. Λυκουρέντζο δεν καταθέσατε παρόμοια τροπολογία για τους χιλιάδες απελπισμένους που τους πνίγει η θηλιά της τράπεζας και κατά δεκάδες αυτοκτονούν. Σας μισώ κ. Λυκουρέντζο εσάς και τους ομοίους σας γιατί μικρά παιδιά λιποθυμούν καθημερινά στα σχολεία από την πείνα σαν αποτέλεσμα της πολιτικής σας. Εξαθλιώνετε τον λαό και θριαμβολογείτε καθημερινά στις τηλεοράσεις. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Ξέρετε κ. Λυκουρέντζο τους όρους στο παιχνίδι "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" δεν τους καθορίζουμε εμείς. Τους καθορίζετε εσείς με τους ομοίους σας που καθημερινά καταπατάτε κάθε έννοια της Δημοκρατίας.

Σε μας ο μόνος δρόμος που μας έχει απομείνει σήμερα είναι ο δρόμος της διαμαρτυρίας, ο δρόμος του αγώνα για μια καλύτερη ζωή. Φυσικά τα ίδια ισχύουν και για τους άλλους δύο της παρέας: Ρέππα= Κωνσταντινόπουλο.

Θα μας βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας

 

Οδυσσέας Γιαννόπουλος 

6974805411


33 Σχόλια

Συγχαρητήρια κύριε Γιαννόπουλε για το θάρρος της γνώμης σας. Μόνο που δεν αξίζει ν' ασχολείστε πια με τους μελλοντικούς άνεργους βουλευτές μας. Είναι ανύπαρκτοι, οι εξελίξεις τους έχουν προσπεράσει. Ας αφοσιωθούμε στο μετά. Αε ετοιμαζόμαστε για την ημέρα εκείνη που η Ελλάδα θα γίνει και πάλι ελληνική, ας ασχοληθούμε κυρίως με το ΠΩΣ και το ΠΟΤΕ. Θα τολμήσουν να κάνουν εκλογές τα τομάρια; θα τολμήσει κανείς από δαύτους να περπατήσει στους δρόμους της πόλης; Καλή λευτεριά. Γ.

Αν δεν γουστάρεις κανέναν από αυτούς, είναι απλό, δεν τους ψηφίζεις... αλλά μάλλον είσαι βαλτός και παρακινείσαι να πεις αυτά που λες από την ερυθρόδερμη παροικία. Δεν εξηγείται αλλιώς η προσωπική σου εμπάθεια... Αν δεν γουστάρεις επαναλαμβάνω, μην τους ψηφίζεις και άσε τους υπόλοιπους να κρίνουν μόνοι τους και κράτα την γνώμη σου για τον ευατό σου... αρκετά πια...!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΟΔΥΣΣΕΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΤΟΥΣ.

Κύριε Οδυσσέα δε χρειάζεται να εξηγείτε γιατί το κάνατε. Καλά του κάνατε! Και λίγα του είπατε!

καλα το λεγατε ότι ειναι στημενα σκηνικα απο αριστερους. συριζα δεν ειναι ο κυρ-οδυσσεας; στις παρελασεις τα ιδια δεν κανει;

Βρισιά είναι να αποκαλέσεις κάποιον φασίστα.

Πες τα Οδυσσέα και μη μασάς από τους γνωστούς σφουγκοκωλάριους που προσπαθούν να αποδώσουν την οργή σου σε μικροκομματικές πρακτικές. Ξεκολλάτε παλικάρια και προσπαθείστε να καταλάβετε ότι είστε οι σύγχρονοι εφιάλτες, οι σύγχρονοι δωσίλογοι που την επομένη των εκλογών θα σας θυμόμαστε και θα σας περιποιηθούμε αναλόγως, διότι ως γνωστόν "την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότης ουδείς". Και για να σας προλάβω είμαι ΠΡΩΗΝ φανατικός (τρομάρα μου)δεξιός.

Μπράβο ρε Οδυσσέα! Άγαλμα να σου στήσουμε! Τι τον θέλουμε τον Κολοκοτρώνη στην πλατεία;;;;;; Ρε δεν μας παρατάτε επεναστάτες της πλάκας!!!

Αν η Ελλάδα που θέλουμε είναι αυτή του συντρόφου Οδυσσέα , καλά να πάθουμε!

Οδυσσέα οι σύντροφοι ζείτε για το ταξίδι τελικά, ποιός ασχολείται με τον προορισμό; Συγχαρητήρια στο portal για την μεγάλη δημοσγραφική επιτυχία!!!

Μη μασάς Οδυσσέα! τόσα χρόνια με τους "προοδευτικούς" ομοίους σου σαμποτάρεις κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια στην Ελλάδα με διάφορες γελοίες προφάσεις. Επένδυσες και εσύ συστηματικά στη μιζέρια και τώρα ξεσπάς αφου δεν είσαι σε θέση να αντικρύσεις ούτε τα παιδιά σου ούτε τον καθρέφτη!

<p> Ως πότε η νέα γενιά θα πρέπει να ανέχεται τις βιωματικές σας αγκυλώσεις και τα ιδεολογικά σας συμπλέγματα κύριε «επαναστάτη» Γιαννόπουλε;<br /> Έχετε ελάχιστη υποχρέωση απέναντι στα παιδιά σας να *******************************!<br /> Τους χρωστάτε την σιωπή σας αφού δεν είστε σε θέση να τους προσφέρετε την αυτοκριτική σας.<br /> Αν δεν το καταλάβατε χειροκροτητές του χάους, ήρθε η ώρα του λογαριασμού!<br /> Και ο λογαριασμός της αριστερόστροφής κουλτούρας της μεταπολίτευσης δυστυχώς είναι ακριβός!</p>

Ιλιάδα τι ώρα έχουμε;

Κυρ-Οδυσσέα, τόσα χρόνια που το κόμμα σου βόλευε και υποστήριζε και σιγοντάριζε το δικομματισμό, ήταν καλά? Τώρα? Είσαι αμετανόητος? Αυτοί που υποστήριζαν τόσα χρόνια την αριστερά, είναι περισσότερο προδομένοι από αυτούς που ψήφιζαν τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Δεν θα υπήρχε δικομματισμός στην Ελλάδα αν δεν βοηθούσαν τα κόμματα της αριστεράς.

Το πόσο πολύ μπορεί να ξεφτιλίζεται ένας πανικόβλητος προσκυνημένος, γλείφτης βουλευτών και Τροικανών είναι ασύλληπτο! Παίδες το γλείψιμο στους βουλευτές δεν είναι μαγκιά, είναι ξεφτίλα. Αν τα έχετε ήδη χαμένα με το που εναντιώθηκαν με θάρρος 5 ανθρώπους στην δολοφονία των Ελλήνων, φανταστείτε τι φρίκη θα βιώσετε όταν οι άνεργοι αυτής της πόλης εκφραστούν ελεύθερα. Μπράβο σου Βρε Οδυσσέα είσαι και λεβέντης και πατριώτης και σκεπτόμενος πολίτης και Έλληνας!!!

Ιλιάδα τι ώρα έχουμε;

<p> Με το σχόλιο των 12:38 ξεκίνησε η, αυστηρά ανώνυμη όπως αρμόζει σε ποντίκια, οργανωμένη επίθεση λάσπης εναντίον του Οδυσσέα που τόλμησε να αμφισβητήσει την κομματική κάστα. Χοντραίνετε άγρια το παιχνίδι, τσιράκια. Τουλάχιστον σας πληρώνει καλά ή σας έταξε μια φραπεδιά στον πεζόδρομο, ************ που τολμάτε να μιλάτε για νέα γενιά;</p>

εμένα μου έταξε φραπέ και τυρόπιτα από το eatme... τα έχει προσφορά :P

Εγώ νομίζω ότι το να διαμαρτύρεσαι με αυτό το τρόπο σε κάνει απλά γραφικό. Υπάρχουν και άλλες λύσεις. Εδώ παρόλο που δεν μου άρεσε (δεν είμαι δεξιός) δίκιο είχε ο λυκουρέντζος που πάει πολιτισμένα να του μιλήσει κια ο αλλος γκαρίζει. Με την διαμαρτυρία αυτή στον λυκουρέντζο δεν γίνεσαι και ήρωας. Ακόμα και να το αφήνετε να λεει την άποψη του στο πορταλ ειναι μια μορφή διαμαρτυρίας και ακούγεται τουλάχιστον η άποψη του. στο βίντεο δεν ακούσαμε τίποτα. Φιλικά, Νίκος

Πωπωπωπωπω με βήμα ταχύ περνά ο κομματικός στρατός στα σχόλια! Με highlight την πατάτα τοπικής παραγωγής του 13:58. Αυτά δεν τολμάει να στα "δασκαλέψει" κανένας, δεν υπάρχουν πουθένα, απλά είναι μυθιστορία φαντασίας που ξεπερνά Βερν, Ασίμοβ, κτλ. Well done, όπως και για τα λοιπά σχόλια, αφού προφανώς δύσκολα είστε περισσότεροι του ενός οι "απέναντι" σχολιαστές! ;) Μπράβο σας κε Γιαννόπουλε, κανένας διάλογος με αυτούς που δεν θέλησαν ποτέ νωρίτερα να τον κάνουν με εμάς. Όποιος θέλει, βλέπει τι έχει γίνει και καταλαβαίνει ποιός έχει το δίκιο με το μέρος του, έχοντας φυσικά επίγνωση της πραγματικότητας. Όποιος δεν θέλει, ας συνεχίσει να είναι στον κόσμο του προσπαθώντας να εξαργυρώσει τα χρόνια κομματικής προσπάθειας.

ΜΠΡΑΒΟ ΟΔΥΣΣΕΑ!!!!ειμαι περηφανος που σε γνωριζω.ισως εισαι ο μονος που εκπροσωπει επαξια τη γενια μου σε τουτη την πολη.να εισαι παντα καλα και καλη δυναμη.

ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΟΝΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΛΕΣ...Ε?

<p> Δεν συνηθίζω να γράφω σχόλια στα διάφορα blogs και portals, αλλά επειδή τα διαβάζω για να έχω μια σφαιρική εικόνα του τί γίνεται, θέλω να θέσω μια ερώτηση σ' έναν φανατικό σχολιαστή του portal που, η καθημερινή παρουσία του εδώ, υποδηλώνει ότι (μάλλον) δεν έχει να ασχοληθεί με κάτι καλύτερο: Δεν μου λες, ρε ALZHEIMER MACHT FREI, τις μαμακίες και τις σοφιστείες που γράφεις στο portal, έχεις σκεφτεί ποτέ να τις εκδόσεις; Να έχεις και κέρδος, βρε αδερφέ και να μην πηγαίνει ο χρόνος σου χαμένος... Δεν ξέρω βέβαια αν έχεις γυναίκα και παιδιά γιατί, με τόση προσήλωση στο ίντερνετ και στο pc.............................................................<br /> GET A LIFE, LOSER! FAST!</p>

ΚΑΠΟΤΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ:ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΕΞΩ

Παιδί: μπαμπά, μπαμπά, πετάει ο ελέφαντας? Μπαμπάς: Τί λες ρε βλάκα?? όχι, δεν πετάει. Παιδί: Μα το έγραψε ο Ριζοσπάστης. Μπαμπάς: Πετάει, τί πετάει?!?!?! Πάει 100 μέτρα και πέφτει. Πόσο δίκιο έχει ο 13:58. Όσα κόμματα μπήκαν στη βουλή απο το 1981 και μετά, ΌΛΑ είναι υπεύθυνα για το χάλι αυτό. Τσιράκια των μεγάλων κομμάτων. Προδοσία για τη κονόμα ή κονόμα για τη προδοσία. Ίδιο αποτέλεσμα. Μαύρο σε όλους. Ψήφος μόνο σε κόμματα που δεν έχουμε ακούσει ποτέ.

Φίλε/η 13:34 πόσο δίκιο έχεις! Δυστυχώς η αλήθεια είναι πολύ σκληρή και πολύ δύσπεπτη!

Εσύ 22:50, ψήφισε το κόμμα του Καμμένου που είναι καινούριο και δεν το είχε ακούσει κανένας. Εξάλλου ο Καμμένος είναι ένα αθώο προϊόν πολιτικής παρθενογένεσης. Ξάφνου πετάχτηκε στα πολιτικά πράγματα, πριν μερικούς μήνες θα βγήκε στα έδρανα από κάποιο φανταστικό ψηφοδέλτιο.

O Καμμένος δεν είναι καθόλου ένα αθώο προϊόν πολιτικής παρθενογένεσης και δεν πετάχτηκε καθόλου ξαφνικά. Όλο φωνή εκ του ασφαλούς ήταν αλλά σαν πήρε το υπουργειάκι, κοτούλα. Τον ξέρουμε κι αυτόν. Εφήμερο "μπασταρδεμένο" πολιτικά κόμμα. Κρεμάλες σε όλους. Όλους.

ΕΝΩ Η ΠΑΡΑΡΗΓΑ ΟΔΥΣΣΕΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ !............. οΔΥΣΣΕΑ ΜΗΠΩς ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ? ΜΗΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΑς ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ,ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΟΔΥΣΣΕΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ?

ΕΓΩ ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ,ΟΜΟΡΦΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΟΣΕΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ? ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ? ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΡΙΧΕΣ ΧΩΡΙς ΟΥΣΙΑ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΣΘΩΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ? ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ?

ακόμα Οδύσσεια;

Δεν πρόκειται να σας απαντήσει ο κ. Γιαννόπουλος γιατί από όσο ξέρω δεν έχει ιδιαίτερη εξοικείωση με τους υπολογιστές. Ούτε ανήκει σε κάποιο κόμμα όπως ψευδώς γράφετε, είτε γιατί έχετε άγνοια, είτε γιατί η λάσπη είναι το μόνο που σας έχει απομείνει. Ότι θέλετε μπορείτε πολύ εύκολα να τον ρωτήσετε, μιας και ούτε φοβάται ούτε κρύβεται από κανέναν, σε αντίθεση με του αγαπητούς μας βουλευτές, έχει δώσει όπως όλοι βλέπουμε και το κινητό του ο άνθρωπος, ίδιου η Ρόδος ίδιου και το πήδημα. Μετά από όλα αυτά είναι ολοφάνερο ότι οι ερωτήσεις σας γίνονται μόνο για δική σας εσωτερική κατανάλωση, από μικρούς όπως σωστά σας τοποθέτησε ο ALZHEIMER MACHT FREI ή από επικίνδυνα αφελείς.