Γιατί αφαιρούνται πινακίδες στην οδό Καλαβρύτων στην Τρίπολη

Γιατί αφαιρούνται πινακίδες στην οδό Καλαβρύτων στην Τρίπολη

Οκτώβριος 08, 2015 - 08:59
8 σχόλια

«Κόκκινη κάρτα» έβγαλε η Τροχαία στην Τρίπολη, και αφαιρεί τις πινακίδες των οχημάτων τα οποία έχουν σταθμεύσει στην οδό Καλαβρύτων και συγκεκριμένα μπροστά στο πάρκο στο οποίο βρίσκεται το τρενάκι.

Μέρες τώρα αρκετοί είναι οι οδηγοί οι οποίοι στάθμευαν το όχημά τους εκεί και όταν επέστρεφαν στο σημείο, αντιλαμβάνονταν ότι έλειπαν οι πινακίδες.

Ο λόγος για τον οποίον η Τροχαία αφαιρεί τις πινακίδες από περίπου τέσσερα οχήματα τη φορά, είναι επειδή οι θέσεις αυτές προορίζονται για δικαστές οι οποίοι απασχολούνται στο δικαστήριο της Τρίπολης.

Το να… μαντέψει κάποιος πολίτης ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στο σημείο είναι αρκετά δύσκολο, καθώς η μοναδική πινακίδα που υπάρχει, είναι κρυμμένη μέσα στις φυλλωσιές των δέντρων και, εκτός αυτού, η πινακίδα είναι καλυμμένη με λογής αυτοκόλλητα, τα οποία απαγορεύουν στους οδηγούς να διακρίνουν πια τι αναγράφεται σε αυτήν.

Προσοχή, λοιπόν, στις κίτρινες γραμμές στην οδό Καλαβρύτων, διότι καθημερινά αφαιρεί η Τροχαία πινακίδες.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Τι ιδιαίτερο έχουν οι δικαστές; Τόσοι εργαζόμενοι που παρκάρουν κοντά στο χώρο εργασίας τους γιατί δεν έχουν τέτοιο προνόμιο;. ένα ερώτημα ακόμη.: Τι έχει μεγαλύτερη σημασία το παρκάρισμα στο άκρο του δρόμου που και έτσι ή αλλιώς έχει "γίνει καθεστώς" και άρα δεν δυσκολεύει την κυκλοφορία ούτε καταστρέφει το περιβάλλον ή το παρκάρισμα μέσα στα πάρκα στο κέντρο της πόλης ; Απάντηση : Tο πρώτο έχει μεγαλύτερη σημασία διότι θίγεται η δικαστική ΕΞΟΥΣΙΑ. ...!!!! Και σ' ανωτερα !!!!!!!

Για τι τους περάσατε τους δικαστές; Αυτοί είναι παιδιά ενός ανώτερου θεού. Όχι σαν εσάς τους χαχόλους.

Μπορούν να διεκδικήσουν βάσιμα και τις θέσεις που είχαν μπροστά στο Δικαστήριο, πριν την "ανάπλαση". Από αναδρομικά ξέρουν

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΜΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΘΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ

ας καθαριζαν και την ταμπελα. δεν το καταλαβα?? με του ςδιακστες ας πανε σε παρκινγκ τα διαθετουν.εγω οχι!

Όσοι πήραν κλήση να κάνουν μήνυση σε αυτούς που κόλλησαν τα αυτοκόλλητα. Αφού δεν το κάνει ο *** δικαστής που είναι η δουλεια του.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΤΣΟ ΔΙΚΑΣΤΗ. ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΙΑ ΤΟΥς ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ! ΚΑΛΑ, ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ? ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.