Γιαννούλη: Χορτάσαμε από κούφια λόγια και υποσχέσεις κ. Παυλή

Γιαννούλη: Χορτάσαμε από κούφια λόγια και υποσχέσεις κ. Παυλή

Οκτώβριος 18, 2017 - 14:29
3 σχόλια

Εδώ και τρία χρόνια η δημοτική αρχή του κ. Παυλή καταφέρνει με μεγάλη ευκολία και αποκρύπτει οικονομικά στοιχεία από τα μέλη του δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σκιές, τόσο στον τρόπο διοίκησης, όσο και στην στάση της διοίκησης του Δήμου προς τα μέλη της αντιπολίτευσης.

Πολλές φορές η παράταξη μας έχει γίνει δέκτης παραπόνων, από συμπολίτες οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καθημερινότητα τους και με άγχος ζητούν από την «Μαντινειακή Συμπολιτεία» να μεταφερθούν στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου.

Δυστυχώς όμως δεν δίνονται συγκεκριμένες απαντήσεις με την δικαιολογία «Αυτή είναι η απάντηση της δημοτικής αρχής»

Αυτό πρέπει να σταματήσει. Οι πολίτες θέλουν συγκεκριμένες απαντήσεις, λύσεις  και χρονοδιαγράμματα. Η δημοτική αρχή πρέπει να αλλάξει τρόπο σκέψης, αλλιώς η περίοδος διοίκησης του κ.  Παυλή θα καταγραφεί ως μια εποχή σκοταδισμού για τον δήμο Τρίπολης.

Η δημοτική αρχή αποφεύγει να δώσει στοιχεία και οικονομικούς απολογισμούς και τα ερωτήματα μένουν και παγιώνονται.

Προτάσσοντας κάποια αυτά ρωτάμε για ακόμα μία φορά.

Τι γίνεται με τον οικονομικό απολογισμό από την διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021; Τι γίνεται με τα ανταποδοτικά από της εμποροπανήγυρη Τεγέας;  Ήρθαν ποτέ ορκωτοί λογιστές στην ΚΕΔΗΤ; Πότε θα δοθεί το πόρισμα των ελεγκτών δημόσιας Διοίκησης για την  ΚΕΔΗΤ;

Τα ερωτήματα μένουν και επιζητούν σοβαρές και ολοκληρωμένες απαντήσεις με στοιχεία. 

H «Μαντινειακή  Συμπολιτεία» θα μάχεται συνεχώς για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των δημοτών της Τρίπολης και των υποβαθμισμένων πλέον χωριών της.

Tα χρονικά περιθώρια πλέον έχουν εξαντληθεί όπως και η αξιοπιστία της διοικούσας αρχής.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ»

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

άσε μας κουκλίτσα μου που τώρα αναρωτιέσαι για τον Παυλή , εσύ έγινες το δεκανίκι του μαζί με τον Κωστάκη προκειμένου να βγει δήμαρχος και τώρα μιλάς για κούφια λόγια ??????? έλεος με εσάς τους εθνοσωτήρες ... και κάτι τελευταίο , τα ερωτήματα που θέτεις τα έχουν κάνει άλλοι νωρίτερα από εσένα ... βλέπε Σμυρνιώτη, Τσιαμούλο .... τελευταία και καταιδρωμένη Αντωνία

Για πες μας που βολεύτηκες εσύ με τον σύριζα? Κάτι για εμμισθη θέση σε θέματα πολιτισμού άκουσα...

@Anonymous 00:15 Γιατί, σου πήρε τη θέση ή έχεις περισσότερα προσόντα απ' αυτή;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.