Γιαννούλη: Είμαι υπερήφανη για την γενιά μου που αγωνίζεται (video)

Γιαννούλη: Είμαι υπερήφανη για την γενιά μου που αγωνίζεται (video)

Ιούλιος 06, 2015 - 09:38
7 σχόλια

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολης βρέθηκε η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της Μαντινειακής Συμπολιτείας κυρία Αντωνία Γιαννούλη λίγο πριν από τις 22:00, φανερά χαρούμενη για το ποσοστό το «όχι» το οποίο υπερίσχυσε του «ναι» στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Όπως η ίδια δήλωσε,είναι χαρούμενη και ικανοποιημένη για αυτό το μεγάλο «όχι» που είπε η ελληνική επικράτεια, καθώς αυτό το δημοψήφισμα πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες κοινωνικές συνθήκες και κάτω από πίεση χρόνου.

«Αποδείξαμε σαν λαός ότι έχουμε την πολιτική ωριμότητα να καταλάβουμε και να πούμε όχι στην κοινωνική λιτότητα», ανέφερε.

Είμαι υπερήφανη για τη γενιά μου γιατί αγωνίζεται με έναν δικό της τρόπο.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Γιαννούλη: Είμαι υπερήφανη για την γενιά μου που αγωνίζεται


7 Σχόλια

Για άλλη μια φορά δεν κατ'αλαβε τι έχει γίνει.Ας μη ψηφ'ιζαμε με το κριτήριο να μην ξαναρθει το παλιό σαπισμένο σύστημα και θα σου έλεγα τι θα παίρνετε.Αλήθεια που είναι αυτό το κοριτσάκι?

Ναι ναι ειμαστε μεγαλοι αγωνιστες! Ματωσαμε και ιδρωσαμε πολυ!

@ Anonymous (χωρίς επαλήθευση) στις Δευ, 06/07/2015 - 19:50 Εσύ συνέχισε να βυζαίνεις το δάχτυλό σου (αν όχι κάτι άλλο) και άσε την κουβέντα για τα μεγάλα παιδάκια...Έχεις να φας πολλά ψωμιά ακόμα, μέχρι να διατυπώσεις πολιτική άποψη...Χρησιμοποίησες και ατράνταχτο επιχείρημα, είδα...Μας αποστόμωσες όλους...

Ρε βυζανιάρικο με το γαλατάκι, που κάνεις και τον έξυπνο, η Γιαννούλη μίλησε για τη γενιά της μέσης ηλικίας κι όχι για τους νέους....Δεν είναι κακό ξέρεις. Και αυτοί έχουν ψυχή......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.