Α. Γιάννου: «Θα τα δώσουμε όλα για τον Αστέρα» (video)

Α. Γιάννου: «Θα τα δώσουμε όλα για τον Αστέρα» (video)

Ιούλιος 06, 2015 - 21:31
0 σχόλια

Ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Αστέρα, ο Αποστόλης Γιάννου μίλησε στους δημοσιογράφους στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τους προσωπικούς αλλά και της ομάδας στόχους. Έστειλε το μήνυμα του προς τον κόσμο και δήλωσε πως όλοι θα δώσουν τον καλύτερο του εαυτό για την ομάδα και όχι για δικό τους όφελος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αποστόλη Γιάννου:

Για τους προσωπικούς του στόχους αλλά και του Αστέρα «Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη χρονιά η φετινή όπως ήταν και η περσινή με πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια. Το βασικότερο από όλα είναι να έχουμε υγεία όλοι. Το Γιουρόπα Λίγκ που είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση για την ομάδα, την διοίκηση αλλά και την πόλη της Τρίπολης γενικότερα και αυτός είναι ο ένας μας στόχος. Να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν πιο πολύ γίνεται σε αυτήν την διοργάνωση. Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο πολύ μπορώ σε οποιοδήποτε κομμάτι μου ζητηθεί αλλά και να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο ως παίκτης και να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ  την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της τόσο στο Ελληνικό πρωτάθλημα που θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται αλλά και στην Ευρώπη».

Για το αν ο Αστέρας καλύπτει τα ποδοσφαιρικά του «όνειρα» και αν μέσω του Αστέρα θα έχει την δυνατότητα να πάρει μια μεταγραφή στο εξωτερικό «Ο Αστέρας είναι ένα πολύ καλό βήμα όχι μόνο για εμένα αλλά για όποιον ποδοσφαιριστή έρθει στην ομάδα. Είναι ένα «σκαλοπάτι» για το εξωτερικό και όχι για την Ελλάδα γιατί ο Αστέρας είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας. Εμένα προσωπικά ο στόχος μου είναι να πάω στο εξωτερικό».

Για το αν μέσω του Αστέρα μπορεί να διατηρήσει την θέση του στην Εθνική «Νομίζω πως ναι. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που παίζει και Ευρώπη και έχει μια σταθερότητα στο προπονητικό τιμ και στην διοίκηση που δυστυχώς δεν έχουν όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος και ο Αστέρας σου δίνει την δυνατότητα και σε βοηθάει σαν ποδοσφαιριστή να κάνεις το «άλμα»  και το βήμα παραπάνω που θες».

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο για την νέα σεζόν «Ο κόσμος να έρχεται να υποστηρίζει την ομάδα όσο πιο πολύ γίνεται και εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας και επίσης να ξέρει ο κόσμος πως πάντα θα παίζουμε για την ομάδα και όχι για κάποιο προσωπικό όφελος».

Για το αν ο συναγωνισμός στο ποιοτικό ρόστερ της ομάδας θα την βοηθήσει να πετύχει ακόμα μεγαλύτερα πράγματα την νέα χρονιά «Όταν φτάνεις στο σημείο του Αστέρα και έχεις τόσες πολλές υποχρεώσεις πιστεύω πως όλοι οι ποδοσφαιριστές θα κληθούν να βοηθήσουν και πιστεύω πως ο συναγωνισμός σε κάνει καλύτερο στις προπονήσεις. Θες συνέχεια να δίνεις παραπάνω και δεν επαναπαύεσαι ποτέ».


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.