Γιαννόπουλος: Πρέπει να επικεντρωθούμε στο πώς θα γίνουμε πιο αποτελεσματικοί

Γιαννόπουλος: Πρέπει να επικεντρωθούμε στο πώς θα γίνουμε πιο αποτελεσματικοί

Φεβρουάριος 27, 2018 - 13:00
0 σχόλια

Ο δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος μίλησε στην Ειδική Συνεδρία: Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση και Τοπική Ανάπτυξη στο 10ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό  Συνέδριο στην Τρίπολη.

Ανέφερε ότι ο κύριος ρόλος της δημόσιας διοίκησης είναι οι υποδομές, που αφορούν όλους τους βαθμούς της.

Πρέπει να επικεντρωθούμε στο πώς θα γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Υπάρχουν ιδέες και προτάσεις αλλά το ερώτημα είναι πώς αυτές θα γίνουν πράξη.

Στη Γορτυνία υπάρχει το θέμα να φτιαχτεί ο οδικός άξονας Τρίπολης-Αρχαίας Ολυμπίας, ένα θέμα που το ακούμε από μικρά παιδιά και δεν έχει γίνει. Κάποια στιγμή πρέπει το κράτος  να φανεί συνεπές στο αίτημα των κατοίκων μιας περιοχής.

Να αναλάβουν οι δήμοι στην πρωτοβάθμια περίθαλψη την υλικοτεχνική υποδομή

Ο δήμος Γορτυνίας στήριξε την πρωτοβουλία εθελοντών για την πιστοποίηση των μονοπατιών, ένα παράδειγμα οικονομικής δραστηριότητας που δημιουργήθηκε, αξιοποιώντας έναν πόρο που υπήρχε.

Δημιουργήσαμε έναν επιπλέον λόγο για να έρθουν οι επισκέπτες στην Γορτυνία, τον συνεδριακό τουρισμό, εγκαινιάζοντας την ανακαινισμένη αίθουσα του Πανταζοπούλειου Πνευματικού Κέντρου στη Βυτίνα.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.