Γιαννόπουλος: Δεν βλέπουμε αντιπάλους, δεν κρατάμε κακίες, μπορούμε να συνεργαστούμε (vid)

Γιαννόπουλος: Δεν βλέπουμε αντιπάλους, δεν κρατάμε κακίες, μπορούμε να συνεργαστούμε (vid)

Ιανουάριος 29, 2019 - 10:47
2 σχόλια

Για τα έργα που έχουν εκτελεσθεί στον δήμο Γορτυνίας επί θητείας του μίλησε ο Γιάννης Γιαννόπουλος δήμαρχος Γορτυνίας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στη Δημητσάνα.

Ο κ. Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στις επικείμενες εκλογές δηλώνοντας «παρών» και απευθύνοντας κάλεσμα στους νέους να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό του.

Η ενασχόληση με τα κοινά θα πρέπει να έχει σοβαρότητα. Το κριτήριό μας είναι η ποιότητα των συνεργατών και του ψηφοδελτίου σε όλα τα επίπεδα

Αναλυτικά σε μία παρουσίαση περίπου μιάμισης ώρας ο δήμαρχος μίλησε για το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου, για το τοπικό σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων και για τα έργα που προετοιμάζονται με στόχο την ανάδειξη της Γορτυνίας και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Σε 8 χρόνια το τεχνικό πρόγραμμα έχει αγγίξει τα 22 εκατ. ευρώ και έχουν αξιοποιηθεί 3 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα που εκτελούνται, τονίζοντας ότι θα γίνει αντικατάσταση αμιαντοσωλήνων  σε 10 οικισμούς και σε έκταση 600 μέτρων, προσθέτοντας ότι το έργο αυτό ήταν αίτημα πολλών ετών. Μάλιστα, θα επεκταθεί και σε άλλα χωριά.

Στόχος είναι να αποκατασταθεί η φυσική ακτογραμμή και να γίνει ανάπλαση της παραλίμνιας περιοχής της τεχνικής λίμνης του Λάδωνα και προς αυτή την κατεύθυνση ο δήμος έχει υποβάλει φάκελο στο ΤΑΠΤΟΚ.

«Θα αναπτυχθούν 3 πόλοι, το Μαίναλο, η Λίμνη του Λάδωνα και τα Λουτρά Ηραίας» είπε τονίζοντας ότι η Γορτυνία είναι η καρδιά της Αρκαδίας αλλά δεν έχει αρτηρίες.

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα Κέντρα Υγείας της Γορτυνίας, τα οποία ως γνωστόν αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα να παραμείνουν ενεργά προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών του δήμου, προτείνοντας ο δήμος να αναλάβει κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις υποδομές και με διάφορες επισκευές.

Τα ασθενοφόρα θα μπορούσαν να συντηρηθούν από τον δήμο, καθώς επίσης η τοπική αυτοδιοίκηση θα μπορούσε να αναλάβει κάποια θέματα που προκύπτουν στις υποδομές, με πιο άμεσες λύσεις και δίνοντας τέλος στην γραφειοκρατία

Κλείνοντας τη συνέντευξη αναφέρθηκε και στις αποχωρήσεις μελών από την «Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών» αναφέροντας χαρακτηριστικά, «Εμείς έχουμε ξεκινήσει με έναν πυρήνα, υπάρχει μια βάση ανθρώπων που θα πορευτούμε μαζί στις εκλογές, κάποιοι θέλησαν να απομακρυνθούν, δεν τους κρατάμε κακία»

Τέλος, είπε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα συγκροτηθεί το ψηφοδέλτιο και θα ανακοινωθούν τα ονόματα.

Δεν βλέπουμε αντιπάλους, αντίπαλοί μας είναι μόνο τα προβλήματα της περιοχής, εμείς είμαστε διατεθειμένοι να συνεργαστούμε

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνέντευξη Τύπου Δήμαρχου Γορτυνίας Γ. Γιαννόπουλου


2 Σχόλια

Υποψήφιοι οι καρέκλες. Τα μισά κινητά της Γορτυνίας γέμισαν με μηνύματα-Κάλεσμα στη εκδήλωση...και η ανταπόκριση του κόσμου η αναμενόμενη. Αντί να επιλέξει να αποσυρθεί με αξιοπρέπεια εξευτελίζει τον εαυτο του. Βέβαια και οι ύπουλες πρακτικές δεν λείπουν ούτε απο αυτή την προεκλογική περίοδο. Παγγορτινιακη Συμμαχία ***

άρχισε τις μαλαγανιές ο γιαννης. δεν θα βρει ουτε τον δικο του ψήφο αυτη τη φορά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.