Γιάννης Προδρόμου: «Γυρίζω σαν αδερφός»

Γιάννης Προδρόμου: «Γυρίζω σαν αδερφός»

Σεπτέμβριος 27, 2016 - 19:47
0 σχόλια

Έχει φορέσει στο παρελθόν στην φανέλα του Αρκαδικού, έχει δεθεί με τον κόσμο, έχει παλέψει για τα χρώματα του συλλόγου και πλέον είναι και πάλι εδώ να δώσει τις δικές του βοήθειες στη φετινή σεζόν. Ο Γιάννης Προδρόμου μιλάει στο arcadikosbc για την επιστροφή του αλλά και την… προσμονή του από τη νέα χρονιά.

Για την επιστροφή του στον Αρκαδικό: «Έφυγα από την ομάδα σαν φίλος και ήρθα πίσω σαν αδερφός. Το λέω αυτό διότι νιώθω πως επέστρεψα στο σπίτι μου. Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα μας τους στόχους που έχει θέσει».

Για το τι περιμένει από την φετινή σεζόν: «Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας και θα ήθελα να ζητήσω και από το φίλαθλοι κόσμο του Αρκαδικού που έχει αποδείξει πόσο αγαπάει την ομάδα, να στηρίξει και φέτος δημιουργώντας άκρως μπασκετική ατμόσφαιρα σε κάθε αγώνα».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.