Γιάννης Μπουντρούκας: Με αξιοκρατία και ήθος διεκδικούμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου (vid)

Γιάννης Μπουντρούκας: Με αξιοκρατία και ήθος διεκδικούμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου (vid)

Μάιος 23, 2019 - 09:00
0 σχόλια

Λίγες μόλις μέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο υποψήφιος περιφερειάρχης  Πελοποννήσου κ. Γιάννης Μπουντρούκας «άνοιξε» τα χαρτιά του και μίλησε για το πρόγραμμα της παράταξης του, γιατί τους άλλους συνυποψήφιους αλλά και για την στάση της παράταξη τους μετά τον πρώτο γύρω των εκλογών.

Αν και είχε ακόμα υπόλοιπο θητείας στα Επιμελητηριακά  ο κ. Μπουντρούκας δεν επαναπαύτηκε αλλά έθεσε υποψηφιότητα ως επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης  «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» γιατί, όπως τόνισε στην συνέντευξη που ακολουθεί, βαθιά του πεποίθηση είναι ότι  αν προκύψει κάτι καλό για την περιοχή μας θα προκύψει μέσω της Περιφέρειας η οποία διαχειρίζεται χρήματα από τα κονδύλια του ΕΣΠΑ.

 Ο κ. Μπουντρούκας έχει περιοδεύσει σε ολόκληρη την περιφέρεια και έχει δει τις ανάγκες και τις ελλείψεις στις υποδομές.

«Παραιτήθηκα για να δείξω ότι πλέον άλλαξα τρόπο σκέψεις και μπαίνω στα αυτοδιοικητικές» είπε ο κ. Μπουντρούκας καταγγέλλοντας τη στάση των άλλων συνυποψήφιων του οι οποίοι διεκδικούν την Περιφέρεια αλλά κρατούν τις θέσεις ευθύνης τους.

Όταν είσαι δημόσιος άντρας πρέπει αν δείχνεις ότι δεν σε ενδιαφέρουν οι καρέκλες και ότι είσαι ‘’καθαρός’’

Ο κ. Μπουντρούκας μίλησε και για το πρόγραμμα της παράταξης και για τις προτεραιότητες του έχουν θέσει, προσθέτοντας ότι αν ο κόσμος τους στηρίξει και τους εκλέξει ως περιφερειακή αρχή, θα τηρήσουν το τρίπτυχο «Επενδύσεις, ανάπτυξη, θέσεις εργασίας».

Πρέπει να προχωρήσουν έργα τα οποία έχουν ξεκινήσει και κυρίως πρέπει να γίνουν υποδομής υποβοηθητικές προς την παραγωγή, τον τουρισμό και τις υπηρεσίες

Για τον νυν περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη είπε ότι σε κάθε περίπτωση μετά από 9 χρόνια θα έπρεπε να κλείνει ένας κύκλος και η αποτίμηση η οποία θα γίνει δεν είναι θετική. Υπάρχουν πολλές βαρύγδουπες ανακοινώσεις αλλά τα έργα καρκινοβατούν, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης σε ερώτησή μας για το αν είναι ανοιχτός στις συνεργασίες, ξεκαθάρισε ότι έχει κουλτούρα στη σύνθεση και στις συναινέσεις και αυτό έχει αποδειχτεί και με τις εκλογές του Επιμελητηρίου, όπου και υπήρχε μόνο ένα ψηφοδέλτιο.

Εμείς είμαστε με τον λαό τις Πελοποννήσου, και ζητάμε από τους συνυποψηφίους μου να δεσμευτούν ότι θα παραμείνουν στις περιφερειακό συμβούλιο όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, γιατί εμείς θα μείνουν και θα παλέψουμε για τα περιφερειακά

Το μήνυμα το οποίο θέλησε να στείλει ο υποψήφιος περιφερειάρχης είναι το εξής: «Πρέπει να μας ψηφίσουν για τον τρόπο που σκεπτόμαστε και που βάζουμε τα θέματα και τις προτεραιότητες, για την αξιοκρατία για το ήθος και τις προσπάθειες που κάνουμε χωρίς υψηλούς τόνους και κοκορομαχίες».

Video: 

ArcadiaPortal.gr Μπουντρούκας: Με ήθος διεκδικούμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.