Γιάννης Μπουντρούκας : Αδιαπραγμάτευτη η αυτονομία της Πελοποννησιακής Συμμαχίας

Γιάννης Μπουντρούκας : Αδιαπραγμάτευτη η αυτονομία της Πελοποννησιακής Συμμαχίας

Οκτώβριος 04, 2019 - 14:43
2 σχόλια

Με αφορμή την κατά πλειοψηφία απόφαση που έλαβαν την Τετάρτη 2/10/19 στην Τρίπολη οι Νομαρχιακές Επιτροπές του Κινήματος Αλλαγής Περιφέρειας Πελοποννήσου έχουμε να τονίσουμε τα εξής:

- Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τον σεβασμό στην αυτονομία της Περιφερειακής μας Παράταξης που επέδειξαν τα αρμόδια κομματικά όργανα του Κινήματος Αλλαγής της Περιφέρειας και την οποία κατέγραψαν στο τελικό κείμενο της απόφασής τους.

- Χαιρετίζουμε την προσπάθεια που κατέβαλε ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης προκειμένου να γίνει ένας γόνιμος και κυρίως δημοκρατικός διάλογος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που έλαβε χώρα στην Τρίπολη.

- Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα παραμείνουμε πιστοί στο προεκλογικό μας πρόγραμμα σεβόμενοι τους χιλιάδες ψηφοφόρους που μας εμπιστεύτηκαν και η στάση μας μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα είναι στάση ευθύνης και προσφοράς προς όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου.

- Ξεκαθαρίζουμε ότι θα προστατεύσουμε με κάθε τρόπο την Αυτοδιοικητική μας αυτονομία ως νέος Φορέας και τονίζουμε σε όλους τους τόνους ότι οι τελικές αποφάσεις που θα λαμβάνουμε κάθε φορά θα είναι αποτέλεσμα διεργασιών των μελών της παράταξης και μόνο αυτών.

- Επιδιώκουμε, ζητάμε και ενθαρύνουμε τη συνεργασία της παράταξής μας με όλα τα κομματικά όργανα του Κινήματος Αλλαγής, που μας στήριξαν στις πρόσφατες Περιφερειακές Εκλογές και δηλώνουμε ότι σεβόμαστε απόλυτα το ρόλο τους.

- Δεσμευόμαστε ότι οι δύο έδρες που κατέχουμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να πετύχουμε την υλοποίηση των βασικών στόχων του προεκλογικού μας προγράμματος ψηφίζοντας κάθε φορά ότι θετικό έρχεται ως θέμα και καταψηφίζοντας ότι θεωρούμε ότι είναι προς μία αρνητική κατεύθυνση.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ

Δελτίο Τύπου


2 Σχόλια

Ναι καλα τωρα, αφου δεν άνοιξαν τα κεφάλια σας στην συνάντηση πάλι καλα.

Μόνο μπουνιές δεν παίξατε Γιάννη.... Έπεσε όλο το κόμμα να σου βρει υποψηφίους και διάλεξες από μόνος σου τον Νίκα. Τασούλη..... πίσω έχει η αχλάδα την ουρά

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.