Γιάννης Κώτσιρας: «Τα πάντα για τον Αστέρα»

Γιάννης Κώτσιρας: «Τα πάντα για τον Αστέρα»

Ιούλιος 15, 2017 - 10:20
1 σχόλια

«Ονείρο μου η επιστροφή του Αστέρα στην Ευρώπη»

Ο Γιάννης Κώτσιρας διανύει τη δεύτερή του χρονιά σε επαγγελματικό επίπεδο με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και προετοιμάζεται και αυτός, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίχτες του, για την 11η σεζόν των κιτρινομπλέ στα σαλόνια της Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης μετράει 20 ημέρες από τη στιγμή που ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με τις προπονήσεις και τη σκληρή δουλειά να αποτελούν την καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών με στόχο να μπουν οι πρώτες βάσεις για τη δημιουργία ενός δυνατού και ανταγωνιστικού συνόλου.

Το ArcadiaPortal.gr βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή της αρκαδικής ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, με τον Γιάννη Κώτσιρα να κάνει τη δική του τοποθέτηση για το πώς κυλά η κιτρινομπλέ προετοιμασία και για το τι να περιμένουμε από τον εφετινό Αστέρα Τρίπολης λίγες μόλις ημέρες πριν από τα πρώτα φιλικά παιχνίδια του καλοκαιριού.

Ο Μεγαλοπολίτης άσος μίλησε για την σκληρή δουλειά που γίνεται στις πρώτες εβδομάδες προπονήσεων, τόνισε πως στόχος για τον Αστέρα είναι να γίνει μια συμπαγής ομάδα που θα δίνει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο για τη νίκη σε κάθε αγώνα, εξέφρασε ένα ακόμα όνειρό του να επιστρέψει η ομάδα στην Ευρώπη και να αγωνιστεί σε μια τέτοια διοργάνωση, χαρακτήρισε ως κατάλληλο προπονητή για τον Αστέρα τον Στάικο Βεργέτη και έδωσε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα προς τους φιλάθλους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Κώτσιρας στο ArcadiaPortal.gr

Για το πώς κυλά η προετοιμασία του Αστέρα:

Όλα έχουν μπει σε μια σειρά. Προπονούμαστε καλά και δουλεύουμε σκληρά σε αυτές τις δύο εβδομάδες από την ημέρα που ξεκινήσαμε. Οι προπονήσεις κυλούν ομαλά και θέλω να πιστεύω ότι με το τέλος της προετοιμασίας θα είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο και θα φανούμε έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας.

Για τους εφετινούς στόχους του Αστέρα Τρίπολης:

Αυτό που θα κοιτάξουμε, είναι να γίνουμε μια καλή και συμπαγής ομάδα η οποία θα τα δίνει όλα στον αγωνιστικό χώρο και σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα παλεύει για τη νίκη.

Για το αν το πάθημα της περσινής χρονιάς μπορεί να γίνει μάθημα για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν:

Νομίζω πως ναι. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος ο καθένας από εμάς έχει βρει τα λάθη του και το τι έφταιξε για να βρεθεί σε αυτή τη θέση η ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι εφέτος θα βρούμε τις λύσεις και θα φτιάξουμε ένα πολύ καλό σύνολο για να μπορέσουμε να έχουμε μια πολύ καλή πορεία και να φέρουμε τον Αστέρα εκεί που πραγματικά του αξίζει.

Για τους προσωπικούς του στόχους για την νέα σεζόν:

Θα προσπαθήσω να είμαι πιο βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι, να μπορέσω να πάρω περισσότερα παιχνίδια και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας στους αγώνες που θα χρειαστεί να βοηθήσω. Θα πρέπει να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή και να δώσω το εκατό τοις εκατό για την ομάδα.

Για τη θέση την οποία του αρέσει να αγωνίζεται:

Σίγουρα εμένα προσωπικά μου αρέσει να αγωνίζομαι περισσότερο από το κέντρο και μπροστά αλλά από τη στιγμή που η ομάδα με χρειαστεί σε κάποια άλλη θέση εγώ θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στον μέγιστο δυνατό βαθμό και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.

Για το αν είναι ένα ακόμα προσωπικό του όνειρο η συμμετοχή του με τον Αστέρα σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση:

Ναι, σίγουρα είναι. Ο κάθε ποδοσφαιριστής που βρίσκεται σε μια ομάδα όπως ο Αστέρας πρέπει να έχει υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες. Προσωπικά, θα ήθελα πάρα πολύ να συμμετάσχω με την ομάδα σε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μακάρι να το καταφέρουμε και να πάμε ψηλά την ομάδα. Θα κάνουμε ταμείο στο τέλος και αν μπορέσουμε να επιστρέψουμε τον Αστέρα στην Ευρώπη, αυτό θα είναι κάτι το καταπληκτικό τόσο για την ομάδα και τον κόσμο της όσο και για τον καθένα από εμάς ξεχωριστά.

Για τον Στάικο Βεργέτη και την εικόνα που έχει αποκομίσει:

Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Είναι ένας ήρεμος και εργατικός άνθρωπος που δουλεύει καθημερινά και προσπαθεί να μας βελτιώσει, τον καθένα ξεχωριστά αλλά και ολόκληρο το σύνολο σαν ομάδα. Μάχεται καθημερινά και αυτό το περνάει και σε εμάς σε κάθε προπόνηση. Έχει φέρει ηρεμία και γαλήνη στην ομάδα για να μπορεί ο κάθε παίχτης να έχει καθαρό μυαλό και να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στα πόδια του. Έχει τον τρόπο και ξέρει να κερδίζει τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή την ομάδα, σε αυτή τη θέση για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους του ο Αστέρας.

Το μήνυμα του στους φιλάθλους του Αστέρα Τρίπολης:

Αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο παλεύοντας στο γήπεδο και δίνοντας τα πάντα σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν υπομονή, να σταθούν στο πλευρό της ομάδας και να στηρίξουν τον Αστέρα και τη νέα χρονιά. Στοχεύουμε μέσα από τα παιχνίδια που θα έρθουν τη νέα χρονιά να τους ευχαριστήσουμε και να τους δώσουμε χαρές.

 

Αντώνης Χρονάκης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Φίλε Γιάννη επειδή είσαι λογικό και σεμνό παιδί, πρέπει να σου πω ότι η Ευρώπη για τον Αστέρα έχει τελειώσει. Γι αυτό κοιτάξτε πως θα κρατηθείτε φέτος στην κατηγορία,πράγμα δύσκολο με τις μεταγραφές που έχουν κάνει οι ειθινοντες.Θα μου πεις τώρα ο Αστέρας δεν είναι και Ολυμπιακός,που πληρώνει ο Μαρινάκης κας.Γι αυτό καλή διαμονή στην κατηγορία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.