Γιάννης Καστρίτης: «Ο βρεγμένος την βροχή δεν φοβάται»

Γιάννης Καστρίτης: «Ο βρεγμένος την βροχή δεν φοβάται»

Φεβρουάριος 13, 2016 - 19:53
1 σχόλια

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και την νίκη επι του Κολοσσού εμφανίστηκε ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης δίνοντας παράλληλα τα συγχαρητήρια του στους παίχτες του για την προσπάθεια τους.

Ο Έλληνας coach τόνισε χαρακτηριστικά πως «ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται» σχετικά με την βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ομάδα του επισημαίνοντας πως κάθε παιχνίδι ο Αρκαδικός θα το βλέπει ξεχωριστά καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο για την συμπαράσταση του και τον ενθουσιασμού που έδωσε στους παίχτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Καστρίτης:

«Είναι περιττό να αναφέρουμε τη σημασία της νίκης απόψε. Πρωταρχικά έχει να κάνει με το ψυχολογικό κομμάτι, καθώς είχαμε σερί ήττες. Οφείλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για το πώς διαχειρίστηκαν το αποψινό ματς, αλλά και το πώς διαχειρίστηκαν το αρνητικό σερί. Σήμερα νομίζω πως δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο το ματς. Τα παιδιά πάλεψαν κι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Δεν είναι εύκολο να παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε με τόσες προσθαφαιρέσεις, ωστόσο η νίκη είναι πολύ μεγάλη. Μας δίνει πίστωση χρόνου.

Να ευχηθώ στον Άρη Καλλινικίδη περαστικά. Δεν ξέρω πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός, ελπίζω να μην είναι τόσο και να τον έχουμε ξανά μαζί μας. Είναι σημαντικό για την υγεία του και εν συνεχεία για την ομάδα, καθώς μας βοηθά σε πολλά κομμάτια.

Θέλω να σταθώ στην παρουσία του κόσμου που γέμισε το κλειστό. Φάνηκε το πόσο μας βοήθησαν από τον ενθουσιασμό που προκαλούσαν στους παίκτες μας. Τους ευχαριστώ πολύ, μας βοήθησαν και ελπίζω να συνεχίσουν να μας στηρίζουν. Να συγχαρώ τον Κολοσσό για την πορεία του μέχρι τώρα και την εικόνα που παρουσιάζει.

Όλοι στην ομάδα νιώθουμε πως δεν έχουμε άλλες ευκαιρίες. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο κι αυτό ενδεχομένως μας απελευθερώνει από το άγχος. Ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται. Θα δίνουμε σε κάθε αγώνα τον καλύτερό μας εαυτό. Υπάρχουν κομμάτια σε κάθε ματς που σου φέρνουν άγχος, όπως θα μπορούσε να συμβεί απόψε αν είχε σκοράρει σε ένα από τα τρία χαμένα λέι απ ο Γεωργαλλής, ωστόσο γενικά νομίζω δεν παρουσιαστήκαμε πιεσμένοι.

Πλέον φεύγει λίγο… το μαύρο από τα μάτια μας, καθαρίζουμε το μυαλό μας και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Δεν ξέρω αν μπορούμε να πούμε ότι ξεκινά η αντεπίθεσή μας, ωστόσο είναι δεδομένο πως δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Πάμε σε κάθε ματς για τη νίκη

Για εμάς είναι παγίδα να κοιτάζουμε τι νίκες έχουν οι αντίπαλοι. Αυτό θα μας προκαλέσει περισσότερο άγχος και δεν χρειάζεται στην παρούσα φάση. Εφόσον κερδίζουμε και συνεχίσουμε να κερδίζουμε τα ματς που πρέπει, τότε η κατάσταση είναι στα χέρια μας».

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Τον Βαν Οστρουμ γιατι τον έβαλες στα κρισιμα λεπτα στο τελος;;;; Ο παιχτης σε ολα τα ματς ειναι αλλου σε αλλο γηπεδο. Αν χανατε θα ηταν ο μοιραιος παιχτης! Διωχτε τον να δειτε ασπρη μερα. Το παιδί μονο να τα πινει στο νεγκρο ξερει

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.