Γιάννης Καστρίτης: «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας» (vid)

Γιάννης Καστρίτης: «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας» (vid)

Σεπτέμβριος 05, 2015 - 18:22
0 σχόλια

Ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης αμέσως μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης τόνισε πως ήταν μια καλή ευκαιρία το παιχνίδι αυτό για να διαπιστωθεί το επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα του μετά από 15 ημέρες σκληρής προετοιμασίας τονίζοντας πως οι παίχτες του δείχνουν καθημερινά μεγάλη διάθεση.

Παράλληλα ο Έλληνες coach επισήμανε πως στο παιχνίδι με τον Φάρο είδε να βγαίνουν στο παρκέ πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις  ενώ η ομάδα του έχει πολύ δρόμο μπροστά της και ασφαλώς πολλά περιθώρια βελτίωσης για την συνέχεια ενώ αναφορικά με τις μεταγραφές ο Γιάννης Κστρίτης έκανε γνωστό πως αναμένεται 3 με 4 προσθήκες παιχτών πρώτης γραμμής αφού το ρόστερ ακόμα  δεν είναι ολοκληρωμένο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Καστρίτης:

Για τον παιχνίδι με τον Φάρο Κερατσινίου: «Για εμάς ήταν η πρώτη φιλική αναμέτρηση και είχε καθαρά χαρακτήρα προπονητικό. Σε κάθε περίπτωση το ρόστερ μας δεν είναι έτοιμο καθώς περιμένουμε ακόμα να έρθουν και οι υπόλοιπες προσθήκες μας τις επόμενες ημέρες όμως ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα παιδιά που δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά στις προπονήσεις της 15 αυτές ημέρες και θα πρέπει αυτό να το τονίσουμε και ασφαλώς να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε και να ξεφύγουμε από την καθημερινή ρουτίνα.

Όντως ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό και βγάλαμε κάποια συμπεράσματα. Στα θέματα πάνω που έχουμε δουλέψει είμαστε ικανοποιημένοι και ασφαλώς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά γιατί έχουμε πολλά πράγματα ακόμα να βελτιώσουμε έτσι ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμη στις 10 Οκτωβρίου που είναι η έναρξη του πρωταθλήματος».

Για τα θετικά και τα αρνητικά από τον αγώνα: «Εμείς έχουμε δουλέψει κάποια πράγματα αυτές τις δύο εβδομάδες και αυτό περιμέναμε να δούμε και σε μεγάλο βαθμό τα είδαμε να δουλεύουν. Προφανώς ακόμα έχουμε να δουλέψουμε αρκετά πράγματα  ακόμα και ασφαλώς είδαμε και τις ατέλειες μας. Το παιχνίδι αυτό βλέποντας και το βίντεο θα μας βοηθήσει και δουλεύοντας καθημερινά θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Θα πρέπει να μην ξεχνάμε πως τα παιδιά που έχουμε μαζί μας δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό ενώ έχουμε και τραυματισμούς όπως αυτός του Γιάννη του Καραμαλέγκου και αναγκαστικά οι προπονήσεις βγαίνουν με πιο λίγους παίχτες όμως θέλω να σταθώ στην διάθεση που δείχνουν τα παιδιά και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι σε αυτό και πρέπει απλά να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό».

Για την μεταγραφική συνέχεια: «Περιμένουμε ακόμα 3 με 4 παίκτες σίγουρα συν τον Νοούτινεν που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Φινλανδίας στο Eurobasket.  Είμαστε πολύ κοντά σε περιπτώσεις παιδιών πρώτης γραμμής και υπάρχει τεράστια εμπιστοσύνη και στα παιδιά που είναι είδη εδώ αλλά και σε αυτά που αναμένεται να έρθουν το επόμενο διάστημα».

Για την προσωπική απόδοση του Μπούκερ: «Δεν θα σταθώ στην προσωπική εμφάνιση και απόδοση κάποιου παίχτη.  Θα το επαναλάβω και πάλι ότι ασχέτως του ποιος σκοράρει και ποιος φαίνεται να έχει πάει καλύτερα είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από όλα τα παιδιά γιατί όλοι στον ρόλο τους ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά.  Τους αξίζουν συγχαρητήρια και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Γιάννης Καστρίτης: «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.