Γιάννης Καραμαλένγκος: «Παίζουμε ο ένας για τον άλλο»

Γιάννης Καραμαλένγκος: «Παίζουμε ο ένας για τον άλλο»

Φεβρουάριος 01, 2015 - 11:32
0 σχόλια

Ο Γιάννης Καραμαλένγκος μίλησε για την νίκη του Αρκαδικού επί της Λευκάδας τονίζοντας πως κάνει χαρούμενους όλους στην ομάδα, για την επιστροφή του και τον πολύ καλό αγώνα που έκανε, αλλά και για την ομοιογένεια που υπάρχει πλέον μεταξύ των παικτών του ΣΕΦΑ.

Για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Λευκάδα: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που νικήσαμε μία ομάδα σαν την Λευκάδα μία ομάδα με παίκτες από την Α1. Είναι μια ανταγωνιστική ομάδα όπου και αυτή κοιτάει την άνοδο και είμαστε χαρούμενοι που κάναμε το 2-0. Παρόλα αυτά, το παιχνίδι τελείωσε και το επόμενο Σάββατο έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο με το Λαύριο και τους χρωστάμε μια νίκη, γιατί μας κέρδισαν στον πρώτο γύρο στην έδρα μας και θα συνεχίσουμε παιχνίδι με το παιχνίδι».

Για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του, αλλά και για τη συνέχεια της ομάδας του: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επανήλθα και προσπαθώ να δίνω το εκατό τοις εκατό για την ομάδα μου. Ακόμη ψάχνω και εγώ τα πατήματά μου και προπονούμαι καθημερινά για να φτάσω στο επίπεδο που μπορώ και που είναι οι συμπαίκτες μου. Παρόλα αυτά, και εγώ και τα παιδιά δίνουμε τα πάντα για την ομάδα και θέλουμε να φτάσουμε στην Α1».

Για την ομοιογένεια που υπάρχει πλέον στον Αρκαδικό: «Σίγουρα είναι μεγάλο πλεονέκτημα η ομοιογένεια. Ήρθαν 10 καινούριοι παίκτες, από την περυσινή ομάδα έμεινα μόνο εγώ και ο αρχηγός ο Γιώργος ο Κοψαύτης. Πέρασεκαιρός τώρα, όμως είμαστε καλά, παίζουμε ο ένας για τον άλλον, έχουμε μια καλή ομοιογένεια, δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις και πιστεύω ότι αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και για τις νίκες που θα προσπαθήσουμε να πάρουμε».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.