Γιάννης Γιαννιώτας «Δεν σκύβουμε το κεφάλι» (video)

Γιάννης Γιαννιώτας «Δεν σκύβουμε το κεφάλι» (video)

Νοέμβριος 07, 2014 - 00:33
0 σχόλια

Ο Γιαννιώτας αμέσως μετά τον αγώνα με την Τότεναμ είπε πως ο Αστέρας πίστεψε και πάλεψε για την ανατροπή πράγμα που λίγες ομάδες θα το έκαναν, επίσης δήλωσε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα ώστε ο κόσμος του Αστέρα να είναι χαρούμενος.

 

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Γιαννιώτα:

 

Για τον αγώνα με την Τότεναμ «Κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο. Η Τότεναμ είναι τεράστια ομάδα, έδειξε την κλάση της και στα δύο παιχνίδια. Μπορεί να κυκλοφορεί την μπάλα με μεγάλη άνεση έξω από την μεγάλη περιοχή. Βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα. Παλέψαμε να γυρίσουμε ένα παιχνίδι που λίγες ομάδες θα το πίστευαν. Ήρθε το πρώτο γκολ, όχι όμως και το δεύτερο. Δεν σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

 

Για το αν πήγε “χαμένο” το πρώτο ημίχρονο «Δεν θα έλεγα χαμένο το πρώτο ημίχρονο γιατί τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ και δεχτήκαμε ένα γκολ με πέναλτι. Δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι  γιατί έχουμε πολλές πιθανότητες ακόμα. Το να χάνεις από την Τότεναμ σίγουρα είναι από μόνο του μια εμπειρία αλλά και ένα μεγάλο μάθημα για την συνέχεια».

 

Για την συνέχεια του ομίλου «Ο όμιλος ήταν από την αρχή πολύ δύσκολος, όμως η ομάδα μας έχει δείξει ότι ποτέ δεν τα παρατάει, αυτό θα κάνουμε και αυτό θα δείτε και στα επόμενα παιχνίδια».

 

Για το αν τους ανέβασε την ψυχολογία η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου «Σήμερα εμείς το εισπράξαμε από τον κόσμο τεράστια ώθηση. Είδαμε πρόσωπα ικανοποιημένα που η ομάδα μας τα έδωσε όλα απέναντι σε ένα μεγαθήριο. Τώρα έρχονται δύσκολα παιχνίδια και χρειαζόμαστε δυο νίκες, όμως στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι γίνεται. Περιμένουμε να δούμε τα επόμενα δύο παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

 

Για το αν υπάρχει “μυαλό” για το πρωτάθλημα «Το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο κύριος στόχος της ομάδας μας και δεν πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη. Πρέπει να ανεβούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα γιατί έχουμε τους κατάλληλους παίκτες να το κάνουμε και δεν βρίσκω τον λόγο στο να μην τα καταφέρουμε».

 

Για την Εθνική «Νομίζω πως μόνο έκπληξη δεν μπορεί να αποτελεί η παρουσία του Καραγκούνη σο γήπεδο μας γιατί ο Αστέρας όλα αυτά τα χρόνια είναι μέσα στην 5αδα, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, με νίκες και καλή πορεία στην Ευρώπη και νομίζω πως αν ανοίξει η πόρτα της Εθνικής για τον Αστέρα θα είναι ότι καλύτερο. Όποιο παιδί και αν κληθεί θα δώσει κίνητρο και στους υπόλοιπους να δουλέψουν περισσότερο».

 

Για τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο «Τον κόσμο τον χρειαζόμαστε πάρα πολύ. Είδαμε ένα φοβερό  κοινό που μας συμπαραστέκεται σε όλα τα παιχνίδια. Ελπίζω το γήπεδο να είναι έτσι σε κάθε παιχνίδι και να μας στηρίζει και εμείς από την μεριά μας να τους κάνουμε χαρούμενους και να γυρνάνε στα σπίτια τους με χαμόγελο».

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Γιάννης Γιαννιώτας:Δεν σκύβουμε το κεφάλι


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.