Γιάννης Γεωργακόπουλος: O Δήμαρχος δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τις εγγενείς αδυναμίες της πολιτικής του προέλευσης

Γιάννης Γεωργακόπουλος: O Δήμαρχος δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τις εγγενείς αδυναμίες της πολιτικής του προέλευσης

Σεπτέμβριος 16, 2014 - 15:46
0 σχόλια

Τη Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 έγινε η πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγμένου Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης. Τα θέματα κατά το πλείστον διαδικαστικά, αφορούσαν τον ορισμό εκπροσώπων αλλά και Συμβούλων σε διάφορα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.

Εξαιρώντας κάποιες φυσικές διαδικαστικές αδυναμίες της πρώτης συνεδρίασης, το προεδρείο διαφαίνεται να έχει εκτιμήσει το θεσμικό του ρόλο αλλά και την πλειοψηφική αποδοχή του, αποκρούοντας αξιοπρεπώς  τις όποιες επιθέσεις «εμπειρίας» πανταχόθεν.

Σε αντίθεση όμως ο κ. Δήμαρχος δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τις εγγενείς αδυναμίες της πολιτικής του προέλευσης, με αποκορύφωμα το χειρισμό για την εκπροσώπηση τόσο στη γενική συνέλευση των μετόχων στην «ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΑΕ», όσο και στον ορισμό των εκπροσώπων, στο Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ).

Η επιλογή των κ.κ. Τσιριγώτη και Φουσέκη δυστυχώς αποκαθηλώνει κάθε έννοια προεκλογικών δεσμεύσεων και μετεκλογικών πράξεων.
Η ηγεσία του Δήμου στις αποφάσεις της, για τόσο μεγάλα θέματα όπως η Τηλεθέρμανση και τα Σκουπίδια πρέπει να λαμβάνει υπόψη της την ανάγκη νέων , ξεκάθαρων διαδρομών, απαλλαγμένων από τις «κακοτεχνίες του παρελθόντος», και να επιδιώκει συναίνεση επενδύοντας στα νέα ήθη που αποτέλεσαν και προεκλογική δέσμευση του εκλεγμένου Δημάρχου μακριά από το «πεφωτισμένο» πολιτικό παρελθόν.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ θα πορευτεί με εντιμότητα και ειλικρίνεια στο δρόμο της ανάπτυξης του Δήμου Μεγαλόπολης.
Υποστηρίζουμε έμπρακτα την ανάγκη αλλαγής πλεύσης στη διαχείριση ΟΛΩΝ των σοβαρών θεμάτων , μακριά από τις διαφαινόμενες ισορροπητικές
και συμβιβαστικές λύσεις .

Περιμένουμε άμεση ενημέρωση από τον κ. Δήμαρχο για τα Σκουπίδια, το μέλλον της Τηλεθέρμανσης και τη Συνδετήρια οδό.

Μεγαλόπολη 15 Σεπτέμβρη 2014
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
Ι.Ν. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: kafeneio-megalopolis.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.