Γιαννιώτας: Στόχος του Αστέρα είναι πάντα η νίκη (video)

Γιαννιώτας: Στόχος του Αστέρα είναι πάντα η νίκη (video)

Οκτώβριος 22, 2014 - 12:57
0 σχόλια

Ο Γιάννης Γιαννιώτας λίγο πριν ο Αστέρας πετάξει για Λονδίνο, μίλησε για την αναμέτρηση με την Τότεναμ, αλλά και για το γεγονός ότι ο Αστέρας δεν έχει να φοβάται κάτι από την εμπειρία της Τότεναμ.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Για τον αγώνα με την Τότεναμ: Δεν θα έλεγα πως ο αγώνας με την Τότεναμ είναι ο πιο δύσκολος. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και κοιτάμε το καθένα ξεχωριστά. Σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη αντίπαλος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι και νομίζω πως αν καταφέρουμε και πετύχουμε αυτά τα δύο πράγματα θα μπορούμε να πάρουμε και κάτι καλό από το παιχνίδι.

Για το αν φοβάται κάτι ο Αστέρας από την Τότεναμ: Δεν νομίζω ότι πρέπει να φοβόμαστε κάτι. Παιχνίδι είναι και πάμε να το απολαύσουμε. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι και μέχρι τώρα είμαστε αήττητοι στον όμιλο. Σίγουρα και η Τότεναμ θα μας περιμένει. Θα περιμένει να αντιμετωπίσει μια δυνατή ομάδα και θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και ελπίζουμε για ότι καλύτερο.

Για τα δυνατά σημεία της Τότεναμ: Οι άνθρωποι της ομάδας που ασχολούνται με το σκάουτινγκ, έχουν κάνει τρομερή δουλειά και ξέρουμε τα πάντα για τον αντίπαλο. Νομίζω πως πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι και πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό.

Για τον αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη: Δεν ξεχωρίζω κάποιον παίκτη. Πρέπει να τους κοιτάξουμε όλους στα μάτια. Όλοι οι παίκτες είναι μεγάλης κλάσης και αν αφαιρεθούμε έστω και ένα λεπτό, μπορούν να μας κάνουν την ζημιά.

Για την εμπειρία που έχει ο αντίπαλος: Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και οι άλλες ομάδες είχαν εμπειρία, αλλά τους παίξαμε στα ίσια, τους κοιτάξαμε στα μάτια και πλέον ήρθε η ώρα να κάνουμε το ίδιο και με την Τότεναμ.

Για τον στόχο του Αστέρα: Ο στόχος πάντα είναι η νίκη. Από εκεί και πέρα βλέπεις πως εξελίσσεται το παιχνίδι και πράττεις ανάλογα.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Γιαννιώτας αναχώρηση Λονδίνο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.