Γιαννακούρας: Θα κινηθούμε νομικά κατά της ΔΕΗ για τα 20 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Γιαννακούρας: Θα κινηθούμε νομικά κατά της ΔΕΗ για τα 20 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Απρίλιος 19, 2018 - 08:19
0 σχόλια

Πραγματοποιήθηκε η 13η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Ειδικού Αναπτυξιακού Πόρου-λιγνιτόσημου, στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Μία συνεδρίαση κατά τη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε από τα παρόντα μέλη να κινηθούμε νομικά κατά της ΔΕΗ (αφού οι προφορικές διαβεβαιώσεις των υπευθύνων δεν έγιναν πράξη) για να πάρουμε τα χρωστούμενα που ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Παρόλα αυτά και σε αυτήν την συνεδρίαση εντάξαμε μία σειρά μικρών αλλά σημαντικών έργων από χρήματα που προέρχονται από εκπτώσεις άλλων έργων.

Τα έργα αφορούν τόσο στη βελτίωση του οδικού δικτύου των περιοχών που υπάγονται στο λιγνιτόσημο, όσο και σε άλλα έργα, όπως η επισκευή της οικίας Δημητρακόπουλου στην Καρύταινα, η αναβάθμιση του κέντρου υγείας Μεγαλόπολης και η σύνταξη μελετών για την αναστήλωση της γέφυρας της Καρύταινας.

Video: 

Συνεδρίαση επιτροπής λιγνιτόσημου - Χρωστούμενα και ένταξη έργων


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.