Γιαννακούρας: Τα μηχανήματα της Περιφέρειας βρίσκονται σε όλη τη Γορτυνία

Γιαννακούρας: Τα μηχανήματα της Περιφέρειας βρίσκονται σε όλη τη Γορτυνία

Ιανουάριος 12, 2017 - 21:49
3 σχόλια

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Γιαννακούρας διαβάζοντας στο Arcadia Portal το άρθρο καταγγελία "Χωρίς αλάτι η Εθνική Οδός από Καρκαλού έως τα Λαγκάδια" επικοινώνησε μαζί μας και ήταν κατηγορηματικός για τον αγώνα που δίνουν οι υπάλληλοι με τα μηχανήματα τη Περιφέρειας.

Όπως μας ανέφερε μάλιστα αυτή την ώρα ο χειρίστης κ.Ζώης βρίσκεται επί ποδός ώστε να μην παγώσουν οι κεντρικοί δρόμοι της Γορτυνίας

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Να μας πουν και για τα μηχανήματα του Δήμου Γορτυνίας....ή του πάγωσε το αλάτι του Δημάρχου .Αυτος και ο Μπουτάρης

Το ρεπορταζ ειναι περα για περα αληθεινο.Τα εκχιονιστικα κανανε βολτες,αλλα αλατι μεχρι τα Λαγκαδια ΔΕΝ υπηρχε με αποτελεσμα απεναντ απο τα Λαγκαδια ο δρομος ηταν επικινδυνος απο τουςπαγους.Ας ρωτησει και το Α.Τ.Λαγκαδιων.Ουτε αλατι, αλλα ουτε δημαρχοςΓορτυνιας υπαρχει.

Προσπαθει ο Γιαννακουρας να καλυψει εναν ανικανο δημαρχο Γορτυνιας, αλλα συμμαχο του Τατουλη και εκτιθεται και ο ιδιος. Ποιος δεν ξερει οτι το αλατι πεφτει ΠΡΙΝ αποτην χιονοπτωση οταν η ΕΜΥ προειδοποιει μαζι με την Πολ.Προστασια;; Η Γορτυνια εχει τον...Νασο. Καταντια;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.