Γιαννακούρας: Συγχαρητήρια στον χειριστή αλατιέρας της ΠΕ Αρκαδίας

Γιαννακούρας: Συγχαρητήρια στον χειριστή αλατιέρας της ΠΕ Αρκαδίας

Ιανουάριος 12, 2019 - 16:48
1 σχόλια

"Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που αξίζουν τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες όλων μας, αφού στις δύσκολες καιρικές συνθήκες, που επικρατούν σε όλη την Αρκαδία, προσπαθούν ακόμα και όταν κινδυνεύουν οι ίδιοι, να εξυπηρετήσουν τους συμπατριώτες μας και να βοηθήσουν τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο.

Ένα τέτοιο παράδειγμα προς μίμηση είναι και ο Παναγιώτης Κοκοσιούλης, ο χειριστής της αλατιέρας της ΠΕ Αρκαδίας, ο οποίος πριν λίγες ώρες έβγαλε εκτός δρόμου το όχημά του, για να αποφύγει προπορευόμενο ΙΧ που είχε χάσει τον έλεγχο στο δρόμο Τρίπολης-Σπάρτης.

Ο χειριστής παρόλο που του ζητήθηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να εξεταστεί για τυχόν τραυματισμό, ο ίδιος το αρνήθηκε και μου ζήτησε να παραμείνει στην εργασία του.

Θέλω από βάθους καρδιάς να τον ευχαριστήσω και να τον συγχαρώ, επισημαίνοντας πως υπάρχουν και αυτοί οι Δημόσιοι Υπάλληλοι που αξίζει να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.

Θέλω ακόμα να συγχαρώ όλους τους χειριστές που αυτές τις μέρες επιδεικνύουν ξεχωριστή αυταπάρνηση και υπερβάλλουν εαυτόν με σκοπό και μόνο την εξυπηρέτηση των συμπατριωτών μας.

Βαγγέλης Γιαννακούρας"


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ωραία τα λέει ο γιανακουρας αλλά δεν μας λέει τα βασικά ότι ο χειριστής δεν έχει δυπλωμα για τέτοια μηχάνημα και δεν ξέρω αν έχει και της γνώσεις μήπως τλκ ήρωας είναι ο οδηγός του επιβατικού αυτοκινήτου ηαν υπάρχει και επιβατικό ή όλα αυτά είναι για να καλύψουν πράγματα.....αν βγει κάποιος και δώσει στοιχεία ότι ο οδηγός έχει δυπλωμα και γνώσεις θα απαντήσω αμέσως με την συγνώμη μου ...που δεν πιστεύω ότι θα βγει καποιος

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.