Γιαννακούρας: Σε διαμερίσματα οι μετανάστες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Γιαννακούρας: Σε διαμερίσματα οι μετανάστες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Μάιος 06, 2016 - 20:25
6 σχόλια

Μετά την πρώτη επίσημη ανακοίνωση ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα φιλοξενήσει πρόσφυγες που είχε γίνει από τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Δημήτρη Βίτσα ο οποίος είχε βρέθηκε στην Τρίπολη και είχε συναντήσει τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Ταταούλη την Τετάρτη 27 Απριλίου ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Γιαννακούρας απαντώντας σε ρωτήσεις δημοσιογράφων για το θέμα ανέφερε:

Ως Πελοπόννησος και ως Αρκαδία έχουμε υποχρέωση να καλύψουμε κι εμείς ένα μέρος της προσπάθειας που γίνεται από τη χώρα μας, για να εξασφαλιστούν ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι στη συνάντηση με τον κ. Βίτσα ο περιφερειάρχης είχε εκφράσει την επιθυμία και τη βούλησή του η συνεργασία αυτή να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και από την άλλη πλευρά ξεκαθάρισε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν έχει την πρόθεση να φιλοξενήσει ΜΚΟ.

Ο κ. Γιαννακούρας τόνισε ότι οι χώροι που θα φιλοξενήσουν τους πρόσφυγες δεν έχουν βρεθεί και πως το θέμα ακόμα έχει μείνει στις συζητήσεις.

Η πρόταση του υπουργού είναι να υπάρχουν συγκεκριμένοι χώροι, που θα συγκεντρωθούν αρκετοί μετανάστες μαζί, για να μένουν σε διαμερίσματα και όχι σε αντίσκηνα. Έχουμε σκέψεις για κάποιους χώρους, αλλά δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση.
 


6 Σχόλια

Αυτοί είμαστε δυστυχώς.. Οι Ελληνες που πεινανε και είναι άστεγοι στην ίδια τους την Πατρίδα μένουν στην απ' έξω. Για τους λάθρο μέχρι και διαμερισματα θα βρούμε. Αυτά είναι προκλητικά πράγματα κ. Γιαννακούρα !! Έιναι Ντροπή !!

Εξεφτελίστηκες Γιαννακούρα . Προδίδεις τον τόπο και τους ψηφοφόρους σου. Δεν βλέπεις τι τραβάει ο κοσμάκης όπου πήγαν λαθρομετανάστες ? ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ

τα λεφτά μάγκες δεν τα πληρώνει ουτε η περιφέρεια ουτε το κράτος ούτε τους έφερε ο γιαννακουρας. Τα λεφτά έρχονται από το εξωτερικό για τους μετανάστες. ο γιαννακουρας κανει οτι του ειπαν

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.