Γιαννακούρας: Όλοι οι πολίτες πρέπει να έχουν ένα στάνταρ διαβίωσης (vid)

Γιαννακούρας: Όλοι οι πολίτες πρέπει να έχουν ένα στάνταρ διαβίωσης (vid)

Απρίλιος 25, 2019 - 09:12
1 σχόλια

Με τη σκέψη πως όλοι οι πολίτες είναι ίσοι και δεν πρέπει να υπάρχουν διακρίσεις και ένα στάνταρ επίπεδο διαβίωσης έχουν δικαίωμα να το απολαμβάνουν όλοι οι συμπατριώτες μας, προσπαθούμε να είμαστε κοντά τους και να βοηθάμε με όποιο τρόπο μπορούμε.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν αρκείται μόνο σε έργα κοινής ωφέλειας, αλλά βοηθά, όταν μπορεί και τους συμπολίτες μας,αφού για εμάς η πολιτική σημαίνει προσφορά.

Έτσι, όταν ενημερωθήκαμε πως υπάρχει ένα σπίτι χωρίς ρεύμα και ένα κορίτσι, και μάλιστα καλή μαθήτρια, διαβάζει με κερί, ασχοληθήκαμε και είμαι χαρούμενος γιατί ανοίχθηκαν οι τρύπες και τις επόμενες μέρες θα τοποθετηθούν οι κολώνες και θα μπορεί και η οικογένεια να έχει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και το κορίτσι να διαβάζει, όπως όλα τα παιδιά.

Εν έτει 2019 δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν οι βασικές παροχές στους πολίτες. Δεν πρέπει να υπάρχουν διακρίσεις και όλοι οι πολίτες πρέπει να έχουν ένα στάνταρ επίπεδο διαβίωσης.

Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα στους συμπατριώτες μας θέλοντας το καλύτερο για αυτούς.

Βαγγέλης Γιαννακούρας, αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

Ειδήσεις: 
Video: 

Γιαννακούρας: Όλοι οι πολίτες πρέπει να έχουν ένα στάνταρ διαβίωσης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΒΑΓΓΕΛΗ...ΟΠΩΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟΥ ΜΑΝΑΡΗ....!!! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.