Γιαννακούρας: Να βγει 3ο κόμμα στην Αρκαδία το ΠΑΣΟΚ και όχι η Χρυσή Αυγή (video)

Γιαννακούρας: Να βγει 3ο κόμμα στην Αρκαδία το ΠΑΣΟΚ και όχι η Χρυσή Αυγή (video)

Ιανουάριος 22, 2015 - 14:51
14 σχόλια

Το «ευχαριστώ» Γιαννακούρα στον Κωνσταντινόπουλο

Συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και εκ νέου υποψήφιο βουλευτή Αρκαδίας με το ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο είχε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Ιανουαρίου στα γραφεία της ΠΕ Αρκαδίας, συζητήθηκαν τα προεκλογικά, τα εκλογικά αλλά κυρίως τα θέματα που αφορούν την Αρκαδία.

Όπως είπε και ο κ. Γιαννακούρας, υπάρχουν ευαισθησίες αλλά και ανησυχίες και από τους δύο για τα προβλήματα του νομού, και ακόμα και σήμερα προσπαθούν να δώσουν λύσεις.

«Ο Οδυσσέας απέδειξε την ευαισθησία του και βοήθησε τον τόπο του και γι’ αυτό τον ευχαριστώ», είπε. Ο αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Κωνσταντινόπουλο και εξέφρασε την επιθυμία του να βγει τρίτο κόμμα στην Αρκαδία το ΠΑΣΟΚ και όχι η Χρυσή Αυγή.

Ο ευαίσθητος και δημοκρατικός λαός της Αρκαδίας θα επιλέξει το δημοκρατικό κόμμα

Από τη μεριά του, ο κ. Κωνσταντινόπουλος τον ευχαρίστησε για τη στήριξή του και για τα καλά του λόγια. Αναφέρθηκε και αυτός στην πολύ καλή συνεργασία.

Δε συζητήσαμε μόνο για το παρόν και το παρελθόν αλλά αναζητήσαμε και τους τρόπους να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία προς όφελος των πολιτών της Αρκαδίας

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ευχαριστώ Γιαννακούρα στον Κωνσταντινόπουλο


14 Σχόλια

δεν εχεις δικαιωμα να εκφραζεις προτιμησεις πασοκογενη υποπεριφερειαρχη, εισαι αιρετος εκπροσωποςολων των πελοποννησιων. Τετοια μποχα κ δυσωδια διδαχθηκατε κ διδαξατε στο ΠΑΣΟΚ.

κοροιδευετε τον κοσμο.... αληθεια ποιος συμβουλεψε τον οδυσσεα να εχει το βλεμμα της ***???

κανείς δεν τον συμβούλεψε. Απλά το έχει καταλάβει ότι θα πάρει τον *** στις εκλογές.

ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!! ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Εχεις θεσμικο ρόλο Γιαννακούρα. Διεσθάνεσαι την θέση σου? Δεν σε ψηφισα για να με φοβίζεις όπως η Μέρκελ ούτε για να μου υποδεικνύεις τι θα ψηφίσω! Δουλεια σου είναι να μαζεψεις τα σκουπίδια, και να μην κατεδαφίζονται τα εργα στο δρομο του Αστρους και του Μαλλιαροπούλειου. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όμως γιατι ήμουν αναποφάσιστος και μου έδειξες με την παρθένα δίπλα σου,ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ για να σας τιμωρησω. ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ (πρώην) !!!

Έτσι πές τα ! Να αγιάσει το στόμα σου με τους ξεφτίλες που μπλέξαμε. Οι μάσκες πέφτουν σύντροφοι . ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙΑΡΟΠΟΥΛΕΙΟ, ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ?

γεια σου μεγάλε Γιαννακούρα. θα το ρυθμίσουμε... να βγει τρίτο το ΠΑΣΟΚ. Αντε ανθρωπέ μου να δεις γιατί βρίσκεσαι στη θέση που σε βάλανε και ΑΝ ποτέ το καταλάβεις σφύρα μου κλέφτικα. άντε να μην βρίσω και με κόψουν κάποιες απο το site...

πασοκ ρε... ερχομαστε παλι. σε 4 χρονια. μεχρι τοτε θα τα χετε κανει ολοι σας μπαχαλο, και ο κοσμος θα ψηφισει πασοκαρα, γιατι ετσι μας αρεσει. Προδοτες, φασιστες....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.