Γιαννακούρας: Μην προδικάζουμε το αποτέλεσμα

Γιαννακούρας: Μην προδικάζουμε το αποτέλεσμα

Ιανουάριος 26, 2015 - 00:34
0 σχόλια

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννακούρας μίλησε στη δημοσιογράφο του ArcadiaPortal.gr Έφη Καστραντά, τόσο για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ όσο και για την έδρα της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία και τη μάχη σώμα με σώμα για την πρωτιά.

Ως προς τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία και ότι πιο πιθανή είναι μια συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ακόμη, διατύπωσε την ελπίδα να υπάρξει συνεργασία, καθώς μια εκ νέου εκλογική αναμέτρηση θα μπορούσε να αποβεί καταστρεπτική για τον τόπο. «Δεν πρέπει να χάσουμε κι άλλο πολύτιμο χρόνο», είπε χαρακτηριστικά, διότι, όπως τόνισε, «η χώρα δίνει μάχη».

Ως προς τη μάχη που φαίνεται να διεξάγεται για την έδρα της ΝΔ στην Αρκαδία, επεσήμανε ότι τα αποτελέσματα συνεχώς αλλάζουν, και ότι ακόμη υπάρχουν 20 εκλογικά τμήματα που των οποίων η καταμέτρηση αναμένεται. «Τίποτε δεν έχει κριθεί, 20 εκλογικά τμήματα είναι 2.000 ψήφοι, και δεν πρέπει να προδικάζουμε το αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά.

Τέος, αναφέρθηκε στην «πάρα πολύ καλή δουλειά» που έκαναν οι υπάλληλοι της Περιφέρειας στον Νομό Αρκαδίας ως προς την εκλογική διαδικασία, την οποία χαρακτήρισε σωστή.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.