Γιαννακούρας κατά Γόντικα στο ΠεΣυ για το λιγνιτόσημο (vid)

Γιαννακούρας κατά Γόντικα στο ΠεΣυ για το λιγνιτόσημο (vid)

Απρίλιος 18, 2019 - 09:06
0 σχόλια

Για μένα η υπεράσπιση της αλήθειας και της αξιοπρέπειάς μου είναι πολύ σημαντικά και δεν τα διαπραγματεύομαι.
Για το λόγο αυτό δεν δέχομαι να σπιλώνεται το όνομά μου, από τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου Νίκο Γόντικα.

Και μάλιστα για θέματα που έχουν αναφερθεί πολλές φορές στο Περιφερειακό Συμβούλιο και έχουν απαντηθεί και τα οποία επανέφερε ο κ. Γόντικας, λέγοντας ψέματα και μιλώντας με συκοφαντίες σε συνέντευξή του στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.

Αναφέρθηκε δε στο πρόσωπό μου με φράσεις, όπως, θα "του τρίψω τα χαρτιά στη μούρη".

Λυπάμαι λοιπόν που αναγκάστηκα για μία ακόμα φορά στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου να μιλήσω για το λιγνιτόσημο και να αναφέρω πως όσα λέει για την μελέτη της βοσκοϊκανότητας, για την κατασκήνωση στη Φαλαισία είναι συκοφαντίες και τίποτα παραπάνω. Ενώ και το πρόγραμμα της βοσκοϊκανότητας (Δήμου Μεγαλόπολης) αφορά την ηλεκτροδότηση των ποιμνιοστασίων. Αλλά δυστυχώς από ότι φαίνεται δεν ξέρουν να διαβάζουν.

Αν δεν φέρουν τα στοιχεία που έχουν θα πάω στον Εισαγγελέα, όπως είπα και στη συνεδρίαση του ΠεΣυ, αφού όσα λέγονται από την Λαϊκή Συσπείρωση είναι συκοφαντικά για το πρόσωπό μου και δεν μπορώ να τα δεχθώ.

Βαγγέλης Γιαννακούρας, αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

Video: 

Γιαννακούρας κατά Γόντικα στο ΠεΣυ για το Λιγνιτόσημο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.