Γιαννακούρας: Καμία ανησυχία από το κρούσμα γρίπης των πτηνών (vid)

Γιαννακούρας: Καμία ανησυχία από το κρούσμα γρίπης των πτηνών (vid)

Ιανουάριος 16, 2017 - 16:43
2 σχόλια

Ενημέρωση για το κρούσμα γρίπης πτηνών στην Αρκαδία από τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα.

"Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους κατοίκους της Αρκαδίας, από το κρούσμα γρίπης πτηνών, που εμφανίστηκε πριν τρεις μέρες, σε πτηνοτροφική μονάδα σε χωριό του Δήμου Τρίπολης.

Σε συνεργασία με την Διεύθυνση Κτηνιατρικής της ΠΕ Αρκαδίας, έχουμε λάβει από την πρώτη στιγμή όλα τα μέτρα και για την μονάδα που επλήγη, αλλά και για την προστασία των άλλων πτηνοτροφικών μονάδων αλλά και των οικόσιτων πτηνών.

Απαιτείται προστασία και για το λόγο αυτό γίνεται και η ανάλογη ενημέρωση από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής μας."

Video: 

Ενημέρωση για τα κρούσματα γρίπης των πτηνών στην Αρκαδία


2 Σχόλια

αν τρώτε στα καρβουνα και σε ταβερνες δεν εχετε προβλημα. τα καιει ολα το καρβουνο. θα σας τα εξηγησει καλυτερα το βιντεο

Ας μας ενημερώσει κάποιος ειδικός επιστήμονας αν το κρέας των πουλερικών και τα αυγά που αγοράζουμε από τους πτηνοτρόφους και τα σούπερ μάρκετ είναι ασφαλή.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.