Γιαννακούρας: Η Τρίπολη έχει βαρυχειμωνιά στην τέχνη (vid)

Γιαννακούρας: Η Τρίπολη έχει βαρυχειμωνιά στην τέχνη (vid)

Αύγουστος 09, 2017 - 12:36
8 σχόλια

Στην παραδοχή ότι η Τρίπολη έχει βαρυχειμωνιά στην τέχνη προχώρησε ο αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Γιαννακούρας, με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης του Δημήτρη Ταλαγάνη στην Αίθουσα Τέχνης Κούρος την Τρίτη 8 Αυγούστου. Ο αντιπεριφερειάρχης σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook σημειώνει:

«Όσες φορές και να παρακολουθήσει κανείς εκθέσεις του συμπατριώτη μας Δημήτρη Ταλαγάνη δεν νιώθει κούραση, γιατί κάθε φορά ο Δημήτρης παρουσιάζει κάτι το καινούριο. Και αυτή τη φορά, με την ολοκλήρωση του έργου του, θα μας εντυπωσιάσει. Η χαρά μου είναι ιδιαίτερη για τον Δημήτρη γιατί είναι, όπως και εγώ, Δημοβαλτετσιώτης. Αξίζουν λοιπόν συγχαρητήρια τόσο στον καλλιτέχνη όσο και στον Τάκη τον Κούρο που σε καιρούς δύσκολους, παλεύει να κρατήσει την αίθουσα τέχνης που διατηρεί, στην Τρίπολη, σε μία πόλη, που δυστυχώς, έχει βαρυχειμωνιά στην τέχνη. Καλή επιτυχία στην έκθεση...υγεία και στους δύο για να συνεχίσουν να μας προσφέρουν "αχτίδες φωτός" που τόσο έχουμε ανάγκη σε αυτόν τον τόπο, αναφορικά με τον πολιτισμό και την τέχνη».

Video: 

Εγκαίνια έκθεσης Δ Ταλαγάνη στην αίθουσα Τέχνης Κούρος στην Τρίπολη


8 Σχόλια

ΠΟΛΥ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΕΓΙΝΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΙΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΓΥΦΤΟΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΩΡΑ ΕΠΕΣΕ ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΑΝ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΕΟ ΓΚΑΤΣΟ

οσο χρηματοδοτείται ΜΟΝΟ το φαγοπότι και η γουρνοπούλα βαρυχειμωνιά θα υπάρχει....η Τεχνη και η αισθητική παιδεία καλλιεργείται.....δεν φυτρώνει μόνη της....Κρατήστε στον τόπο τους νέους που φεύγουν χρόνια απο την Τρίπολη (τώρα και απο την Ελλάδα).....γιατι μείναμε μόνοι με το άγαλμα του Κολοκοτρώνη....εδώ φτάσαμε να θεωρούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις τα πανηγύρια!!!! "Πολιτιστικός Σύλλογος {ταδε}" και το μόνο που ασχολούνται ειναι το ετησιο πανηγύρι του χωριού/κωμόπολης κλπ

στους πολιτικους να δεις τι βαρυχειμωνια εχει πεσει τα τλτ χρονια,υπαρχουν δεν υπαρχουν το ιδιο και το αυτο

@14.51 Τι φταίει ο Βαγγέλης για τις λακκούβες; τον δήμαρχο ρώτα για αυτές, ξέρεις εσύ....... αφού έχεις περάσει από το πόστο αυτό!

Οι αρμόδιοι φορείς, Περιφέρεια και Δήμος, χρηματοδοτούν τις νταουλόβεργες, παραβρίσκονται και στις περί ου ο λόγος εκδηλώσεις για να τιμηθούν από τους χρηματοδοτούμενους με πλακέτες, οι ίδιοι, οι κόρες και οι λοιποί συγγενείς τους, και μετά μπροστά στον Ταλαγάνη κλαψο.... ζουν για την τέχνη και την κατάντια αυτής. Ρε ουστ που θα κάνετε και κριτική στο επίπεδο της πόλης, ουστ, παρτάκηδες.

ο σύλλογος φίλων αίθουσας τέχνης κούρος τί λέει για όλα αυτά?υφίσταται ή τελείωσε για φέτος ο λόγος της ύπαρξής του?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.