Γιαννακούρας: Η Περιφέρεια θα αξιοποιήσει τους αρχαιολογικούς χώρους

Γιαννακούρας: Η Περιφέρεια θα αξιοποιήσει τους αρχαιολογικούς χώρους

Μάιος 30, 2015 - 20:18
0 σχόλια

Ο αντιπεριφερειάρχης Β. Γιαννακούρας επισκέφθηκε το Λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης, όπου βρέθηκε στους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής. Μετά την επίσκεψή του αυτή, στην προσωπική του σελίδα σε μέσον κοινωνικής δικτύωσης, σημείωσε σε ανάρτησή του τον βασικό στόχο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που είναι η ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων και η τουριστική αξιοποίησή τους.

Συγκεκριμένα, στη δημοσίευσή του ο κ. Γιαννακούρας αναφέρει:

«Βασικός στόχος του Περιφερειάρχη και της Περιφερειακής Αρχής είναι η ανάδειξη των σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Αρκαδίας μας και η τουριστική τους αξιοποίηση και προς αυτήν την κατεύθυνση κινούμαστε από την αρχή της θητείας μας... Υπάρχουν κάποια θέματα με την Αρχαιολογική Υπηρεσία και για τον λόγο αυτόν βρεθήκαμε επιτόπου σε χώρους του Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης για να δούμε πώς μπορούν να λυθούν τα προβλήματα... Σε δύσκολες εποχές, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Πέτρος Τατούλης καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες και βρίσκει χρήματα, ώστε να γίνονται έργα που θα βοηθήσουν τους κατοίκους... Άλλωστε, εκείνο που επιδιώκουμε πάντα είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών και να αφήσουμε κάτι στον τόπο μας από το πόστο που έχουμε...».


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.