Γιαννακούρας: Η Αρκαδία και οι Αρκάδες θα είναι πάντα στην καρδιά μου και θα τους υπηρετώ από όπου και αν βρίσκομαι

Γιαννακούρας: Η Αρκαδία και οι Αρκάδες θα είναι πάντα στην καρδιά μου και θα τους υπηρετώ από όπου και αν βρίσκομαι

Ιούνιος 04, 2019 - 19:44
11 σχόλια

Δεκατρείς χιλιάδες ευχαριστώ προς τους δεκατρείς χιλιάδες συμπατριώτες μου που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους (αριθμός ρεκόρ)!

Δεκατρείς  χιλιάδες ευχαριστώ απευθύνω στους Αρκάδες που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους, την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

Ευχαριστώ και όλους αυτούς που δεν με ψήφισαν αλλά στήριξαν την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη, τόσο την πρώτη Κυριακή όσο και τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, δίνοντάς της την πρώτη θέση στην Αρκαδία.

Ψηφοφόροι που αντιστάθηκαν σε πιέσεις, που δεν παρασύρθηκαν από τις κομματικές σειρήνες, που δεν ακολούθησαν γραμμές και υποδείξεις και στάθηκαν στο πλευρό μας, αναγνωρίζοντας το ξεχωριστό έργο που παρήχθη στην Αρκαδία και σε όλη την Πελοπόννησο, τα εννέα αυτά χρόνια.

Η ψήφος των Αρκάδων και η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν δεν ήταν όμως αρκετή, αφού ένας μεγάλος αριθμός συμπατριωτών μας των άλλων περιφερειακών ενοτήτων και λιγότεροι Αρκάδες έκαναν άλλη επιλογή και μας έστειλαν στα έδρανα της μείζονος μειοψηφίας.

Το ποσοστό μας , (67% στην Αρκαδία και 47% σε όλη την Πελοπόννησο)  και οι δεκαεπτά έδρες θα μας επιτρέψουν να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα τόσο των Αρκάδων όσο και των λοιπών Πελοποννησίων, στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Για εμένα η Αρκαδία και οι Αρκάδες θα είναι πάντα στην καρδιά μου και θα τους υπηρετώ  απ’ όπου και αν βρίσκομαι, όπως το έπραξα και όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν θα σταματήσω άλλωστε να λέω πως για εμένα «Πολιτική σημαίνει προσφορά και υπηρεσία στον συνάνθρωπο», κάτι που αποδεικνύω καθημερινά με τις πράξεις και την συμπεριφορά μου και δίνω υπόσχεση πως θα παλέψω , ώστε,  ό,τι δεν πρόλαβα να υλοποιήσω για λόγους ανεξάρτητους της θέλησής μου, να πραγματοποιηθεί με τη νέα περιφερειακή αρχή, την οποία και συγχαίρω για την επιτυχία της, αλλά ταυτόχρονα της επισημαίνω πως θα με βρει απέναντί της σε ό,τι δεν είναι προς όφελος της «Αρκαδίας της καρδιάς μου».

Βαγγέλης Γιαννακούρας

Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας


11 Σχόλια

Καλός άνθρωπος...για πολιτικός; δεν νομίζω. Εργάκια της πλάκας 9 χρόνια.

Βαγγέλη στο τέλος έπρεπε να λέει ΠΡΩΗΝ αντιπεριφερειάρχης. Έκανες και εσύ τον κύκλο σου και τώρα μπορείς να ησυχάσεις στο Αθήναιο σου παρέα με τους εναπομείναντες κατοίκους αυτού του οικισμού.

Βαγγέλη η πορεία σου φάνηκε με τους ψήφους που πήρες. Τα ανθρωπάκια που σε κρίνουν με μένος απλά είναι ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.

Αγαπητέ μου η θητεία τόσο του Περιφερειάρχη όσο και των Αντιπεριφερειαρχών λήγει στις 31 Αυγούστου. Μέχρι τότε σου αρέσει δεν σου αρέσει έχουν αυτόν τον τίτλο θα έχουν.. Αυτό ήταν το πρόβλημα σου;

Αυτά τα εργάκια της πλάκας έτσι όπως τα αποκαλείς εξυπηρετούν ανθρώπους που μένουν στον τόπο τους και ήταν αναγκαία... μάλλον εσύ που γράφεις το σχόλιο δεν έχεις υλοποιήσει κανένα ή δεν θα υλοποιήσεις κάτι καλύτερο, όταν πάρεις εξουσία... Δυστυχώς έχουμε μάθει να μηδενίζουμε τα πάντα... δεν πειράζει.. οι 13 χιλιάδες ψήφοι αποδεικνύουν το αντίθετο... και η Αρκαδία εκτίμησε το έργο που έχει γίνει τα 9 χρόνια... Μακάρι και ο αντικατάστατης του Γιαννακούρα να είναι το ίδιο....

@ Χρήστος, σαφώς και τα έργα ήταν αναγκαία. Όπως άλλωστε και η λεκάνη αποστράγγισης στους ορυζώνες του Ζευγολατιού aka μικρή Βενετία, κλπ κλπ κλπ

Ευχαριστούμε που καθάρισες τον Γαρεατη και έσπασε το ποτάμι σε όλο το μήκος που καθάρισες.

Εσύ που γράφεις για τα ποτάμια έχεις κόλλημα... Ξεχνάς πως καθαρίστηκαν χιλιόμετρα ρεμάτων όταν μάλιστα η αρμοδιότητα δόθηκε τους τελευταίους μήνες στην Περιφέρεια και χωρίς πόρους... Όταν κολλάει το μυαλό κολλάει... Ο Γιαννακούρας έδειξε τι είναι .. και αυτό το λέει η πρωτιά του σε σταυρούς σε όλους τους Νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.. ο δεύτερος που είναι από τη Μεσσηνία (με όλους τους νεοδημοκράτικους ψήφους) είναι πίσω 300 και πλέον σταυρούς από τον Γιαννακούρα.. Αυτό λέει κάτι.. Εσύ μείνει στην γκρίνια σου.. Θα σου τα φτιάξουν οι επόμενοι που θα κοιτάξουν την πάρτη τους...

Με 13000 ψηφους και δεν θα ειναι αντιπεριφερειαρχης Αρκαδιας.Καλως να δεχτειτε τον φιλολαικο μηχανικο με τους 4000...μια χαρα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.