Γιαννακούρας: Η αγάπη μας για την Αρκαδία και τους ανθρώπους της είναι δεδομένη

Γιαννακούρας: Η αγάπη μας για την Αρκαδία και τους ανθρώπους της είναι δεδομένη

Αύγουστος 20, 2019 - 18:02
0 σχόλια

Νέα έργα ψηφίστηκαν για την Αρκαδία στο «παρά πέντε» της αλλαγής της περιφερειακής αρχής

Νέα έργα ψηφίστηκαν ομόφωνα για την Αρκαδία λίγο προτού εκπνεύσει η θητεία της νυν περιφερειακής αρχής στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με την παρούσα σύνθεση χθες Δευτέρα 19 Αυγύστου. Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας αναφέρει σχετικά:

Λίγες μόνο μέρες απομένουν για την λήξη της θητείας μας στην Περιφερειακή αρχή της Πελοποννήσου και εμείς εξοικονομούμε πόρους για να υλοποιήσουμε έργα που θα λύσουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Αρκαδίας, που δημιουργήθηκαν από άσχημα καιρικά φαινόμενα.

Συγκεκριμένα στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο που έγινε την Δευτέρα 19 Αυγούστου εντάξαμε δύο έργα.

Το ένα αφορά στη "Συντήρηση-αποκατάσταση και ασφαλτόστρωση της επαρχιακής οδού Άνω Δολιανά-Άνω Κούτρουφα", προϋπολογισμού 100 χιλιάδων ευρώ.

Το άλλο αφροά στη "Βελτίωση δρόμου από επαρχιακή οδό Τρίπολη-Αρτεμίσιο προς Μηλιά τκ Νεστάνης ΔΕ Μαντινείας Δ.Τρίπολης", προϋπολογισμού 60 χιλιάδων ευρώ.

Και τα δύο έργα ψηφίστηκαν ομόφωνα από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Και όπως έχω πει πολλές φορές θα είμαστε παρόντες για να παρακολουθούμε την εξέλιξη όλων αυτών των έργων και να προασπίζουμε τα συμφέροντα των Αρκάδων συμπολιτών μας που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια. Άλλωστε έχουμε πλέον μία προσωπική σχέση δημιουργήσει που θεωρώ πως δεν χάνεται επειδή χάθηκε η άσκηση διοίκησης.

Η αγάπη για την Αρκαδία μας και τους ανθρώπους της είναι δεδομένη.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.