Γιαννακούρας: Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην μη συνολική μετεγκατάσταση του χωριού Τριπόταμος στη Μεγαλόπολη (vid)

Γιαννακούρας: Είμαστε κάθετα αντίθετοι στην μη συνολική μετεγκατάσταση του χωριού Τριπόταμος στη Μεγαλόπολη (vid)

Ιούλιος 27, 2017 - 14:30
0 σχόλια

Την αντίθεση του εκφράζει ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας στο ζήτημα που έχει προκύψει για την συνολική μετεγκατάσταση του χωριού Τριπόταμος στη Μεγαλόπολη και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δήλωση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, η περιφέρεια θα στηρίξει τις προσπάθειες των κατοίκων προς αυτήν την κατεύθυνση.

Οι αντιρρήσεις από πλευράς Υπουργείου δεν ευσταθούν, αφού οι κάτοικοι ζητούν να πάνε σε χώρο που δεν είναι δάσος, αλλά παλιές δικές τους ιδιοκτησίες.

Δεν πρέπει να χαθεί το όνομα Τριπόταμος από τα χωριά της Αρκαδίας, ούτε η μακρά ιστορία του χωριού και σε αυτό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και να σταθούμε αλληλέγγυοι στις προσπάθειες των κατοίκων.

Κατοίκων καλοσυνάτων, φιλόξενων, που παρά τις δυσκολίες δεν χάνουν το χαμόγελό τους....

Η φετινή εορτή της Αγίας Παρασκευής και το πανηγύρι (της παραμονής) ήταν συναισθηματικά φορτισμένα, αφού πρόκειται ίσως για το τελευταίο πανηγύρι που γίνεται στο συγκεκριμένο χώρο της πλατείας του χωριού....

Video: 

Εορτή Αγ Παρασκευής στον Τριπόταμο Μεγαλόπολης που αναμένει την μετεγκατάστασή του


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.