Γιαννακούρας: Δεν πάω πουθενά, πουθενά... ΠΑΣΟΚ θα μείνω (vid)

Γιαννακούρας: Δεν πάω πουθενά, πουθενά... ΠΑΣΟΚ θα μείνω (vid)

Οκτώβριος 31, 2018 - 12:47
9 σχόλια

Για τις πρώτες αντιδράσεις μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του με τον συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» και τον Πέτρο Τατούλη, αλλά και για τα πρώτα μηνύματα που έχει λάβει από πολίτες μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας  σε συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι  χθες το απόγευμα ο κ. Γιαννακούρας ανακοίνωσε με επιστολή του προς τα ΜΜΕ πως παραμένει μέλος της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος».(δείτε ΕΔΩ)

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι πρώτες αντιδράσεις ήρθαν από το ΠΑΣΟΚ και από την τοπική οργάνωση  (δείτε ΕΔΩ).

Ο κ. Γιαννακούρας θέλησε να ξεκαθαρίσει, όπως είπε, από πολύ νωρίς  τις προθέσεις του ανακοινώνοντας την απόφασή του να μείνει στο πλευρό του κ. Τατούλη.

Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα με πλήρη συνείδηση, για το καλό του τόπου μου, ότι πρέπει να συμπαραταχτώ με την παράταξη τον Πέτρου Τατούλη

 Είναι ξεκάθαρο ότι είμαι ΠΑΣΟΚ, τόνισε,  είμαι από τη τυχερή γενιά των νέων που εμπνεύστηκαν από τον Ανδρέα Παπανδρέου. Το ΠΑΣΟΚ έχει προσφέρει πολλά.

Τα πρώτα σχόλια είναι ενθαρρυντικά, πρόσθεσε ο κ. Γιαννακούρας, αποκαλύπτοντας ότι από τη στιγμή που ανακοίνωσε την απόφασή του πολλοί είναι οι πολίτες που με μηνύματα και με τηλέφωνα του έδειξαν την συμπαράστασή τους σε αυτή του την απόφαση.

Τα μηνύματα που έχω λάβει, είναι ενθαρρυντικά και με γέμισαν χαρά

Σχολιάζοντας  την ανακοίνωση της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, είπε ότι η αυτοδιοίκηση πρέπει να μείνει μακριά από τα κόμματα, καθώς η αυτοδιοίκηση  πρέπει να  είναι κοντά στους πολίτες.

Στην κατακλείδα της ανακοίνωσης της  Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας, η οργάνωση αφιερώνει κατά κάποιον τρόπο στους στοίχους του Διονύση Σαββόπουλου από το «Φορτηγό»

..κ’  έρχεται η στιγμή για ν αποφασίσεις/ με ποιους  θα πας και ποιους θ’ αφήσεις.

Ο κ. Γιαννακούρας απαντά με ένα λαϊκό τραγούδι που έχει ερμηνεύσει σε πρώτη εκτέλεση ο Βασίλης Καρράς : «Δεν πάω πουθενά εδώ θα μείνω..  ΠΑΣΟΚ ήμουν, ΠΑΣΟΚ θα μείνω..»

Σε ερώτηση σχετικά με την διαδικασία της σταυροδοσίας, ο κ. Γιαννακούρας ανέφερε:

Είμαι μπαρουτοκαπνισμένος με τον σταυρό, δεν φοβάμαι για αυτό.  Η Αρκαδία είναι ο μεγάλος μου έρωτας, θέλω να βοηθήσω. Τώρα, αν ο λαός πιστεύει ότι έχω προσφέρει και έχω ακόμα πράγματα να δώσω, μπορεί να με στηρίξει ξανά

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Γιαννακούρας: Παραμένω μέλος της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» και ΠΑΣΟΚ


9 Σχόλια

Βαγγέλη ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσεις;;;; Α... καταλάβαμε όπως ψήφισες και το 2015!!! Βρε Ουστ από εκεί!!!

Πιστεύω ο Μπουντρούκας θα κλαίει πιο πολύ από όλους... θα χάσει και τους λίγους ψήφους του ΠΑΣΟΚ από το Γιαννακούρα και θα είναι μεγάλη αποτυχία η κάθοδος του...

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Ποιος είναι πιο πολύ ΠΑΣΟΚ μπαίνει στη ζυγαριά;; Ο βουλευτής είναι μουγκός και αμέτοχος του μπάχαλου; μήπως τον βολεύει;; Ο Μπουντρούκας είναι ΠΑΣΟΚ επειδή το δήλωσε τώρα;;; Ποιος αποφάσισε για την κάθοδο του Μπουντρούκα;;; Συγκλήθηκε κάποιο όργανο;; Μήπως αποφάσιασαν τα διορισμένα όργανα από παιδιά που έχει στήσει το σύστημα;; Ο Τατούλης κάποτε τους βόλευε και τώρα όχι και γιατί;; Μήπως Βαγγέλη Γιαννακούρα εκείνος που σε έγλυφε τώρα σε φτύνει;; Μήπως αυτό που έχει αξία είναι στο ΠΑΣΟΚ η καρέκλα του βουλευτή; ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ 8%

Και πασοκ και με τον τατουλη (που εναι ενας αριστερος δεξιος) και με την καρεκλα....... και την πιτα ακοπη και τον σκυλο χορτατο που λεει ο λαος. Ομως αυτα μονο σε αυτο το λαο γινονται....

Eπειδή τo ΠΑΣΟΚ είναι επάγγελμα, σεβαστείτε τα επαγγέλματα που χάνονται

"Επειδη το ΠΑΣΟΚ ειναι επαγγελμα...." Το γεγονος οτι ο Γιαννακουρας διετελεσε 35 χρονια ενεργος χειρουργος μαλλον δεν σημαινει κατι

εεε εσεις εκει στο πασοκ μην διαγράφετε αβέρτα δεν μεινατε και πολυ,ειδατε τι γκρινια εχει η γκαρσονιερα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.