Γιαννακούρας: Δεν είναι ρουσφετολογική η πρότασή μας για τη στήριξη των εργαζόμενων στην κοινωφελή εργασία (vid)

Γιαννακούρας: Δεν είναι ρουσφετολογική η πρότασή μας για τη στήριξη των εργαζόμενων στην κοινωφελή εργασία (vid)

Αύγουστος 22, 2019 - 14:00
7 σχόλια

Ομόφωνα αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στην τελευταία του συνεδρίαση, τη Δευτέρα 19 Αυγούστου, να εκδώσει ψήφισμα στήριξης των 315 εργαζόμενων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με κοινωφελή εργασία (τα γνωστά 8μηνα).

Τα 8μηνα που βρίσκονται σε εξέλιξη έχουν πάρει παράταση και οι εργαζόμενοι σε αυτά θεωρούν πως πρέπει να μετατραπεί η σύμβασή τους σε αορίστου χρόνου.

Στην τοποθέτησή μου σημείωσα πως στηρίζουμε το αίτημα των εργαζόμενων για 4 λόγους.
Ο ένας είναι οι ανάγκες που έχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και για την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας που έχω εικόνα από τα 9 χρόνια που ήμουν Αντιπεριφερειάρχης, οι υπηρεσίες έχουν αποδεκατιστεί.
Ο δεύτερος η εμπειρία που έχουν αποκτήσει οι εργαζόμενοι, οι οποίοι διαθέτουν μεταπτυχιακά και πολλά άλλα προσόντα, όπως ξένες γλώσσες και έχουν βοηθήσει σημαντικά στο αντικείμενο στο οποίο εργάζονται.
Ο τρίτος η ανεργία που υπάρχει και ο τέταρτος το γεγονός πως οι εργαζόμενοι δεν μπήκαν με ρουσφέτι αλλά μέσω ΟΑΕΔ με κριτήρια και υπερίσχησαν άλλων συνυποψηφίων.

Video: 

Τοποθέτηση στο ΠεΣυ Πελοποννήσου για τους εργαζόμενους της Κοινωφελούς εργασίας


7 Σχόλια

Ωραίο κόλπο, τους βάζεις με 8μηνο και μετά τους κάνεις αορίστου. Γιατί προφανώς εάν βγάλεις προκήρυξη για συμβάσεις αορίστου δεν εγκρίνεται από τον ασεπ. Καλό παραθυράκι!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΑ

Με την εμπειρία τους από τα 8μηνα θα γίνουν περιζήτητοι στην ελεύθερη αγορά. Πολλοί δεν ψάχνουν καν δουλειά και αρνούνται ένσημα δουλεύοντας μαύρα που και που για να βολεύονται στα 8μηνα.

Αντε και να βγάλει προκήρυξη ΑΣΕΠ ούτε οι μισοί θα μπορέσουν να μπουν με τα προσόντα που ζητάει ο ΑΣΕΠ αφού όλοι μπήκαν με κοινωνικά κριτήρια. Διορισμός απο την πίσω πόρτα!

Χ3Σ3 ΜΑΣ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑ.... !!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ... ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ !!! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ. ΤΑ 8ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ.....

Μην τρελαθούμε τώρα,καρέκλα δεν έχουν να καθήσουν και "καλύπτουν" πάγιες και διαρκείς ανάγκες...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.