Γιαννακούρας: Δε δέχομαι σπίλωση από κανέναν χωρίς να έχει συγκεκριμένα στοιχεία

Γιαννακούρας: Δε δέχομαι σπίλωση από κανέναν χωρίς να έχει συγκεκριμένα στοιχεία

Σεπτέμβριος 07, 2019 - 19:05
9 σχόλια

Η ηθική και η ακεραιότητα μου τα εννέα χρόνια που υπηρέτησα τους Αρκάδες από την τιμητική θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας δεν αμφισβητήθηκε και δεν αμαυρώθηκε από κανέναν, γιατί δεν έδωσα ποτέ δικαίωμα για κάτι τέτοιο.

Αυτά, μαζί με το έργο που παρήχθη στην Αρκαδία της οποίας είχα την ευθύν, αναγνωρίστηκε στις τελευταίες εκλογές και οι συμπατριώτες μου μου έδωσαν 13 χιλιάδες ψήφους (αριθμό ρεκόρ).

Έτσι γίνεται εύκολα κατανοητό πως δεν θα μπορούσα να μην προασπίσω την ακεραιότητά μου στη λήξη της θητείας μου.

Έχω λοιπόν, με αφορμή σχόλια, που ακούστηκαν και από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που σχολιάζουν, χωρίς να γνωρίζουν πάντα όλες τις πτυχές ενός θέματος και ανέφεραν πως πήρα από το γραφείο που είχα στην ΠΕ Αρκαδίας αντικείμενα που ανήκαν στην Περιφέρεια, να ενημερώσω κυρίως τους συμπατριώτες μου Αρκάδες, που πάντα σέβομαι και τιμώ και θέλω να είμαι διάφανος και ειλικρινής απέναντί τους, όπως έκανα πάντα, τα εξής:

Αρχικά δεν δέχομαι σπίλωση από κανέναν χωρίς να έχει συγκεκριμένα στοιχεία που να αποδεικνύουν αυτά που ισχυρίζεται.
Το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Αρκαδίας, ως καινούριου θεσμού, οργανώθηκε εξαρχής από εμένα, επιπλώθηκε με χρήματα της Περιφέρειας και όλα τα αντικείμενα, αναμνηστικά, πλακέτες και βιβλία που υπήρχαν στην βιβλιοθήκη, ήταν δώρα φορέων, συλλόγων, φίλων ή προσωπικά μου αντικείμενα τα οποία όφειλα να τα πάρω, αποχωρώντας από την θέση που είχα, τιμώντας αυτούς που μου τα πρόσφεραν και τα οποία, μιας και έφεραν αφιερώσεις στο όνομά μου, δεν θα είχαν καμία αξία για τους επόμενους ενοίκους του γραφείου.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και καλό θα είναι όταν θέλουν να σχολιάσουν κάποιοι θέματα που με αφορούν να επικοινωνούν μαζί μου για να μαθαίνουν και την άλλη άποψη και όχι να δημιουργούν εντυπώσεις, θέλοντας μεταξύ άλλων να παρέχουν υπηρεσία στην νέα Περιφερειακή Αρχή.

Η αντικειμενικότητα και η κριτική βάσει στοιχείων είναι από τα προσόντα που οφείλει να έχει ένας δημοσιογράφος ή ένας σχολιαστής. Διαφορετικά μιλάμε για "κουτσομπολιό", "κουβέντες του καφενείου" και για εμπάθεια.

Βαγγέλης Γιαννακούρας

 


9 Σχόλια

Ξεπεσμος

πώς φαίνεται ότι δεν ξέρετε να διαβάζετε.. πώς υπήρξε κατοχή θέσης... αιρετός ήταν ο άνθρωπος δεν είχε τη θέση με το ζόρι... και δεύτερον το γραφείο στήθηκε εξολοκλήρου από την αρχή οπότε δεν υπήρχαν βιβλία και πράγματα που να ανήκουν σε άλλον προκάτοχο.. τα χαλιά, οι κουρτίνες, τα έπιπλα, οι υπολογιστές ακόμα και γλάστρες που είχαν κάνει δώρο στον τέως αντιπεριφερειάρχη εκεί είναι...στον εξωτερικό χώρο.. αφήστε λοιπόν τις κακίες ...στους αιρετούς κριτής είναι ο λαός και όχι οι υπερασπιστές και οι γλύφτες των νυν...και για τον Γιαννακούρα η πρωτιά λέει αν μη τι άλλο κάτι... καληνύχτα σας!

Τα πήρες όλα κι έφυγες, μα απ'το καημό δεν ξέφυγες σε πνίξανε οι πικρες Τα πήρες όλα κι έφυγες, μα τίιποτα δεν έδωσες γιατί εσύ δεν είχες

Όταν σου κάνουν ένα δώρο λόγω της θέσης που κατέχεις σε έναν δημόσιο οργανισμό είναι δικό σου;

Α ! Το παρατραβήξατε ! Ναι . Μία πλακέτα που γράφει το όνομα σου , είναι δική σου. Και ένα βιβλίο που έχει αφιέρωση σε σένα , ασφαλώς είναι δικό σου . Και εσείς οι αρμόδιοι του portal μην ανεβάζετε την κάθε στρεβλή άποψη . Οταν η κριτική τους είναι τόσο κακοήθης και στρέφεται σε ανθρώπους που έχουν δώσει και την ψυχή τους για την Αρκαδία !

@22:31 Ασφαλώς. Διαφορετικά όσες κάθονται στους αιρετούς -γιατί η εξουσία είναι το ισχυρότερο αφροδισιακό- θα πήγαιναν και με τους ψηφοφόρους.

Μια ερώτηση έκανε ο άνθρωπος και πέσατε να τον κατασπαραξετε. Ένας σχετικός έλεγχος και μια επίσημη ανακοίνωση από τους αρμόδιους θα έλυνε όλες τις απορίες. Γιατί αυτό το ζόρι και μάλιστα σε σημείο να τα βάζετε ακόμη και με το πόρταλ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.